Neler Yeni

Cinsellikten soğumak

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sen şimdi istediğin zaman masturbasyon yapıyorsun, ama cinsellik muhabbetleri seni sarmıyor. Bunun dışında bir sorun var mı?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bir pskiyatriye görünebilirsin eğer için rahat değilse. Psikolojik sorunlar vücudumuzda fiziksel sorunlara sebep olabilir. İçinde cinselliği bastırdığın için belki rüyalanmıyor olabilirsin.
DİKKAT: Kesin yargı değil sadece tahmin.
Yok içim gayet rahat kafama bile gelmiyor artık. Umurumda bile değil, sadece aklıma geldi sizinle tartışayım dedim🙃.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Haklısınız biraz abartı olmuş olabilir. Ben istediğim zaman yapıyorum. Gayette sağlıklıyım çok şükür ama işte dediğim gibi yakın çevrem akrabalarim, özellikle sınıf arkadaşlarım aşırı derecede argo, küfür ve cinsellik üzerine muhabbetler kuruyorlar. Bu durum rahatsız ediyor beni. Benimse muhabbetim tarih, kitab, gelecekteki iş hayalim...
Bazen bu muhabbet insani bezdiriyor cidden eger sadece masturbasyonu dedigin gibi sadece gerektigi zaman yapiyorsan bir sorun yok bence.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sen şimdi istediğin zaman masturbasyon yapıyorsun, ama cinsellik muhabbetleri seni sarmıyor. Bunun dışında bir sorun var mı?
Yok, istediğimde yapıyorum yani sadece muhabbet sarmıyor. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen bu muhabbet insani bezdiriyor cidden eger sadece masturbasyonu dedigin gibi sadece gerektigi zaman yapiyorsan bir sorun yok bence.
He işte ben de aynı fikirdeyim bence de bir sorun yok. Çünkü kendime hakim olabiliyorum, kontrolü sağlayabiliyorum.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Merhaba yurttaşlarım, sevgili Romalılar... Tamam şaka bir yana sizden bir şey danışacağım! Dalga geçmeden cevap verirseniz sevinirim...

Öncelikle 17 yaşındayım! Şimdi, ben kendimi bildim bileli cinselliğe bağımlı biri değilim. Belki inanmazsınız ilk masturbasyonumu 15 yaşında yaptım. Ankara'nın merkezi diyebileceğim bir yerdeyim yani yıllardır internetim var. Demek istediğim, bu işlerden uzak değildim; ben kendim uzak durmayı uygun görüyordum. Sadece bana çok itici, saçma geliyor işte... İlk zamanlarda haftada 3 ila 7 kez yapıyordum, masturbasyonu. Karantina girdikten sonra biraz artmaya başladı onu ergenliğe veriyorum bence ona kontrol altına almam biraz zordu. Neyse karantidan sonra 13 Ağustos 2020 yılında kendime söz verdim asla yapmayacağıma... Kendime verdiğim sözü 20 Şubat 2021 yılına kadar tutabildim. İnan ki bu süre zarfında hiç aklıma bile gelmedi. Şubat ayının ilk haftası kafamı yemek üzereydim aklımdan çıkartamıyordum, her gece rüyalanıyordum. Dayanamadım girdim banyoya yaptım, hiç sevk almadım ama biraz rahatladım. Sonra 10 günde 1 kez yapmaya karar verdim, yeter ki aklıma bir daha gelmesin diye... Neyse Temmuz 2021'e kadar böyle devam etti. İnanılmaz sıkılmıştım bu durumdan, yapmak istemiyordum ama rüyalanmamak ve aklımı yormamak için yapmak zorunda kalıyordum. Temmuzda tekrar bıraktım 1 ay falan, sonra tekrar kafamı yormaya başladı. Ağustosta yine 10 günde veya 7 günde bir olmak şartıyla yapmaya başladım. Derken okul açıldı ve ben yine bıraktım. Kasımda başladım mecburen yine... Aralığa kadar devam etti bu durum. Ocak 2022 dayanamadım yapmak zorunda kaldım yine haftada bir şeklinde. Bu seferde 16 Mart'a kadar gitti böyle... O gün bugündür hiç umrumda bile değil. Bugün, biraz önce girdim p**no izlemeye, hiç ilgimi çekmedi baya iğrendim 5 dk dayanamayıp çıktım...

Bu durumdan ben gayet memnunum. Aşk hayatımı soracaksanız, Eylül 2021'de iki kere denedim reddedildim. O zamandan beri hiç umrumda bile olmadı aştır, meşktir falan...
Benim yandığım kısım 1 aydır rüyalanmıyorum 😔. Umarım sağlığım yerindedir. Bana bir öneriniz falan varsa verirseniz sevinirim. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. İnanın trollük yapmak değil amacım...
Gerçek cinsel ilişkiye gir,ondan sonra konuşalım.Pek bir problemin kalacağını sanmıyorum.Tabi sevdiğin kişiyle yaparsan.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Tamam sorun yok o zaman. Olabilir yani beni de sarmıyor. Kendini öyle bir anlattın ki sorun var zannettik.
Hmm alâ, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Sizi korkutuysam da üzgünüm.😔

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Gerçekten kafanda silince rüyalanma engelleniyor. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Hiç zevk almıyorum. Sadece gece üstüm başım batmasın diye gerçekten çok aklıma gelirse yapıyorum. Onun dışında nefret ediyorum şu olaydan. Ama kendime çok iyi çözüm buldum. Full arkadaşlarla halısaha yapıyoruz inan aklıma bile gelmiyor. Ama Evde boş boş ve tek oturunca sürekli aklımda . O yüzden yalnız kalmamaya ve aklınızdsn çıkarmak için daha çok dışarıya çıkarsanız gerçekten büyük bir çözüm oluyor.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Gerçek cinsel ilişkiye gir,ondan sonra konuşalım.Pek bir problemin kalacağını sanmıyorum.Tabi sevdiğin kişiyle yaparsan.
Aboow çıtayı baya yükseltik de sene. İşte ben onu yapmak istemiyorum direkt. Bundan tıkınıyorum sadece 31den tiksiniyorum. Ben ilişkiye gireceğim kişinin eşim olmasını yeğlerim.

Gerçekten kafanda silince rüyalanma engelleniyor. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Hiç zevk almıyorum. Sadece gece üstüm başım batmasın diye gerçekten çok aklıma gelirse yapıyorum. Onun dışında nefret ediyorum şu olaydan. Ama kendime çok iyi çözüm buldum. Full arkadaşlarla halısaha yapıyoruz inan aklıma bile gelmiyor. Ama Evde boş boş ve tek oturunca sürekli aklımda . O yüzden yalnız kalmamaya ve aklınızdsn çıkarmak için daha çok dışarıya çıkarsanız gerçekten büyük bir çözüm oluyor.
Ben futboldan da nefret ediyorum erkekliğin yüz karasıyım galiba 😂. Dediğiniz durumu ben de kendime göre şöyle yapıyorum; kendimi tariha salıyorum...

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bir tane adam varmış. Benim cinsellikle işim olmaz, ben seks sevmiyorum, ben aseksüelim falan dermiş devamlı.

Bir gün bir kadına aşık olmuş, ilişkileri ilerlemiş ama hiç yatmamışlar, adam yine diyormuş benim seksle işim olmaz, ben seni sen olduğun için seviyorum bilmem ne.

Neyse işte zaman geçmiş evlenmişler, gerdek gecesi yine tık yok. 1 ay geçmiş yine tık yok. Kadın en son demiş "benim de bazı ihtiyaçlarım var, ya bu gece yatarız ya da boşanırız".

Adam bunu duyunca istemeye istemeye de olsa yatmış. Ertesi sabah kadın sormuş "nasıldı?", adam demiş "ben niye s*lak gibi bu zamana kadar yapmamışım?".

Yani kısaca yukardaki arkadaşın dediği gibi siz ilerde bir gerçeğini yapın da sonra cinsellikten soğur musunuz naparsınız anlarsınız :)

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bir tane adam varmış. Benim cinsellikle işim olmaz, ben seks sevmiyorum, ben aseksüelim falan dermiş devamlı.

Bir gün bir kadına aşık olmuş, ilişkileri ilerlemiş ama hiç yatmamışlar, adam yine diyormuş benim seksle işim olmaz, ben seni sen olduğun için seviyorum bilmem ne.

Neyse işte zaman geçmiş evlenmişler, gerdek gecesi yine tık yok. 1 ay geçmiş yine tık yok. Kadın en son demiş "benim de bazı ihtiyaçlarım var, ya bu gece yatarız ya da boşanırız".

Adam bunu duyunca istemeye istemeye de olsa yatmış. Ertesi sabah kadın sormuş "nasıldı?", adam demiş "ben niye s*lak gibi bu zamana kadar yapmamışım?".

Yani kısaca yukardaki arkadaşın dediği gibi siz ilerde bir gerçeğini yapın da sonra cinsellikten soğur musunuz naparsınız anlarsınız :)
İnanın kahkaha attım o kadar olacağını sanmıyorum. Kontrolü sağlayabiliyorum yani yaparım o zaman tabi ki de... 😂😂😂😂

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Aboow çıtayı baya yükseltik de sene. İşte ben onu yapmak istemiyorum direkt. Bundan tıkınıyorum sadece 31den tiksiniyorum. Ben ilişkiye gireceğim kişinin eşim olmasını yeğlerim.

Ben futboldan da nefret ediyorum erkekliğin yüz karasıyım galiba 😂. Dediğiniz durumu ben de kendime göre şöyle yapıyorum; kendimi tariha salıyorum...
futbol sadece bir örenkti ne seviyorsanız ona zaman ayırın. mümkünse dışarıda.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Top Bottom