Neler Yeni

Coinler Haram Mıdır?

Kripto Paralar Haramdır?

• Evet

Oylar: 38 19.5%
  • Hayır

Oylar: 104 53.3%
  • Ortası

Oylar: 53 27.2%

• Oy kullanan toplam üye
    195

HoYeon Jung

80+ Gold
Amacım siyaset değildi. Vergi olmadığı ve kontrolü yapılamadığı için haram olduğunu söyleyenler var.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir gerekçesi yok çünkü bunun.
O zaman doğrudur hocam. Öyle kişiler varsa gerçekten çok saçma düşünüyorlardır. Parti tutulur ancak parti başkanını böyle büyük bir yerde görmek çok büyük yanlıştır bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
Haram olduğunu söyleyenler dünyadaki paraların yaklaşık %10'unun fiziksel olduğunu biliyorlar mı acaba? :unsure::unsure:

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
Biliyorum ama pek emin değilim, şöyle bir şey okumuştum. ''Elle dokunulup, gözle görülemeyen şeyler haramdır.'' gibi bir şeydi. Tam emin değilim. Cevabınız için teşekkürler.
Yani milyonlarca kişi oynuyo belki din adamı bile oynuyodur biri çıkıp illaki der coin haram diye yani yatırım yapıyosun bu orta çağdan beri olan bişey yalan haberler olabilir sitelere dikkatli bakın.

Annecik

80+ Bronze
O zaman hisse alıp satmakta haram...
Haram değil bence

HoYeon Jung

80+ Gold
Haram olduğunu söyleyenler dünyadaki paraların yaklaşık %10'unun fiziksel olduğunu biliyorlar mı acaba? :unsure::unsure:
Yok hocam öyle değil. Onu hemen hemen herkes biliyordur da, hani şey var ya. Alın teri dökmeden kazanılan para gibisinden.
(Biliyorum, burada çok büyük bir emek var. Analiz etmek, borsa takibi falan. Söyleyen kişiler bunlar ve umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
Bence haram çünkü kumar gibi bir şey bir anda inip çıkabiliyor ama borsa öyle değil altın mesela düşmüyor düşse de batırmıyor
E dolar falan da batırabilir adamı. Büyük Buhran gibi bir şey olsa ne doların değeri kalır ne de euronun.

Berk Atmaca

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Abicim sen ekran kartı alıp onunla kazım yapıyorsun. Bu senin emeğin. Nedem haram olsun? Coin almakta bir emek almaktır. Başkasının kazdığını almak gibi düşün. Marketten bişi alırsın aynı hesap. Bence haram demek saçmalık olur.

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
Coin 8 yıldır olan bir şey yani önceden denirdi şimdi bu neden konu oldu yani insan biraz düşünür.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar iyi günler. İnternette pek net bir şey bulamadım ama galiba doğru değilmiş. Sizin de fikirlerinizi merak ettim. Bende girişmek istiyorum ama tereddüt ediyorum. Nihat Hatipoğlu doğru olmadığını ama kötü de olmadığını söylüyor. Pek net bilgi bulamadım dediğim gibi. Hani şu konuda kavga etmeden değil de, birbirimizle tartışarak yardımcı olalım. Cevabını gerçekten merak ediyorum. Anketi de oylarsanız sevinirim :)
Evet

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular