bende lamzu aldım senın gibi akşam sipariş verdim ertesi gün kargoya verdilerConnect game'den alışveriş yapanlar kargoya kaç günde veriliyor dün akşam Lamzu Atlantis siparişi verdim de ilk alışverişim sormak istedim cevaplar için şimdiden teşekkürler.
daha bilindik bir yol bulamadınız mı hocam connect game kim ilk defa duyuyorumConnect game'den alışveriş yapanlar kargoya kaç günde veriliyor dün akşam Lamzu Atlantis siparişi verdim de ilk alışverişim sormak istedim cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bir çok mouse markasının resmi distribütörüdaha bilindik bir yol bulamadınız mı hocam connect game kim ilk defa duyuyorum
Hangi kargo ile çalışıyorlar bu arada?firmanın adı çıkmış bence ben bir sıkıntı yaşamadım
yurtiçiydi yanılmıyosam kankamLamzu'nun kendi sitesinde zaten 2 distribütör olduğu gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi kargo ile çalışıyorlar bu arada?
Amazon, hepsiburada vb gibi yerlerde aynı ürünler yok mu? Ben her zaman kargo konusundan dolayı amazondan alışveriş yapıyorum daha ucuza başka yerlerde olsa dahiBir çok mouse markasının resmi distribütörü
![]()
Connect Game Oyun Konsolu ve Bilgisayar Aksesuarları
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.shop.connectgame.com.tr
Gene aynı satıcı ve fiyatı daha yüksek dediğiniz yerlerde...Amazon, hepsiburada vb gibi yerlerde aynı ürünler yok mu? Ben her zaman kargo konusundan dolayı amazondan alışveriş yapıyorum daha ucuza başka yerlerde olsa dahi
sattığı ürünlere baktım ilk defa duyup gördüğüm markalar...Gene aynı satıcı ve fiyatı daha yüksek dediğiniz yerlerde...
Daha önce hiç araştırmamışsanız normal hocam (yanlış algılamayın) genellikle bu marka yurt dışından ürünleri getirip resmi distribütör ülkemizde satıyor. Örnek verirsek model o'yu ilk connect game getirdi ülkeye resmi distribütör olarak.sattığı ürünlere baktım ilk defa duyup gördüğüm markalar...