Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

oEnesQlf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK
Beyler magnezyum mouse ve rt klavyeyi yaklasık 6 aydır aktif kullanıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olurum
kanka herkes sitenin ydden alıp trde satıp distribütör bile olmadığını söylemiş. garantisiz gibi düşünün demiş. millet sorun yaşamış garanti desteği yok telefonlarına dönmemişler maillere dönmemişler sende bir sorun olmadı mı nası guvenıp alıcaz

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Büyükmetin
mekanik switche göre fark yaratıyor mu manyetik switch
Genel olarak cs'de kullanıyorum olmazsa olmaz bir fark yok bence yeterince strafe yapabiliyorsan klavyeye ihtiyacın o kadar da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka herkes sitenin ydden alıp trde satıp distribütör bile olmadığını söylemiş. garantisiz gibi düşünün demiş. millet sorun yaşamış garanti desteği yok telefonlarına dönmemişler maillere dönmemişler sende bir sorun olmadı mı nası guvenıp alıcaz
Benim ilk ve tek alışverişimdi. Sipariş verdikten 2 gün sonra kapalı kutu elime geçti herhangi bir sıkıntı yaşamadım teslimatta. Garantilik bir olayım da olmadı

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Furkan Görür
delux m800 pro kullanıyordum bir ara basmamaya başladı. Connectgame e mail attım 1 saat içinde fotoğraf istediler sonra kargo kodunu attılar. Tam paketleme yapacaktım mouse eski haline döndü ve 5 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Faturalı alırsanız çözüm olmazsa THH ile hertürlü çözersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK
delux m800 pro kullanıyordum bir ara basmamaya başladı. Connectgame e mail attım 1 saat içinde fotoğraf istediler sonra kargo kodunu attılar. Tam paketleme yapacaktım mouse eski haline döndü ve 5 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Faturalı alırsanız çözüm olmazsa THH ile hertürlü çözersiniz.
Genel olarak cs'de kullanıyorum olmazsa olmaz bir fark yok bence yeterince strafe yapabiliyorsan klavyeye ihtiyacın o kadar da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim ilk ve tek alışverişimdi. Sipariş verdikten 2 gün sonra kapalı kutu elime geçti herhangi bir sıkıntı yaşamadım teslimatta. Garantilik bir olayım da olmadı
https://tr.aliexpress.com/item/1005006339491449.html?gatewayAdapt=glo2tur aynı ürün 1.3k burda buna ne diyonuz alınır mı

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Büyükmetin
Hocam bende magnezyum var bu kasası yok sanırım harici aynı. Size kalmış bişey diyemem

frqn

80+
Dareu ürünleri genellikle sorunsuz oluyor beyler, diğer çinli markalardan yeri biraz daha ayrı benim gözümde. Alın geçin, teknik destek için soru işareti olan arkadaşlar aynı ürünleri 2 katına alabilir başka yerlerden, rt klavye ve mouse kullandım sorun yaşamadım.

enthy7

80+
garantisi yok haberiniz olsun. Yasal değil yaptıkları ama yapıyorlar ilginç bir şekilde. Burada M3 4K mouse aldım. 4K receiver bozuldu kaç kere mail attım cevap gelmedi.

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Büyükmetin
Valla ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Magnezyum mouse özelinde beast x deneme fırsatım oldu 2 3 gün. Malzeme kalitesi vs kesinlikle dareu çok daha iyi tartışma bile kabul etmez bence

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Furkan Görür
garantisi yok haberiniz olsun. Yasal değil yaptıkları ama yapıyorlar ilginç bir şekilde. Burada M3 4K mouse aldım. 4K receiver bozuldu kaç kere mail attım cevap gelmedi.
faturası yok mu? Ben de benzer durum olunca kargo kodu ilettiler ama kargoya vermeden sorunum çözülmüştü.

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Büyükmetin
hocam bende düz a950 pro 4k var sizce magnezyuma geçmeye değer mi ?
Hocam donanım olarak aynı performansı alacaksın zaten ama malzeme kalitesi olarak kıyasladığımda gpx2, beast x'ten çok daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Taş gibi alet ne gıcırtı vs hiç bir şey yok.

Top Bottom