kanka herkes sitenin ydden alıp trde satıp distribütör bile olmadığını söylemiş. garantisiz gibi düşünün demiş. millet sorun yaşamış garanti desteği yok telefonlarına dönmemişler maillere dönmemişler sende bir sorun olmadı mı nası guvenıp alıcazBeyler magnezyum mouse ve rt klavyeyi yaklasık 6 aydır aktif kullanıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olurum
Genel olarak cs'de kullanıyorum olmazsa olmaz bir fark yok bence yeterince strafe yapabiliyorsan klavyeye ihtiyacın o kadar da yokmekanik switche göre fark yaratıyor mu manyetik switch
Benim ilk ve tek alışverişimdi. Sipariş verdikten 2 gün sonra kapalı kutu elime geçti herhangi bir sıkıntı yaşamadım teslimatta. Garantilik bir olayım da olmadıkanka herkes sitenin ydden alıp trde satıp distribütör bile olmadığını söylemiş. garantisiz gibi düşünün demiş. millet sorun yaşamış garanti desteği yok telefonlarına dönmemişler maillere dönmemişler sende bir sorun olmadı mı nası guvenıp alıcaz
delux m800 pro kullanıyordum bir ara basmamaya başladı. Connectgame e mail attım 1 saat içinde fotoğraf istediler sonra kargo kodunu attılar. Tam paketleme yapacaktım mouse eski haline döndü ve 5 aydır sorunsuz kullanıyorum.kanka herkes sitenin ydden alıp trde satıp distribütör bile olmadığını söylemiş. garantisiz gibi düşünün demiş. millet sorun yaşamış garanti desteği yok telefonlarına dönmemişler maillere dönmemişler sende bir sorun olmadı mı nası guvenıp alıcaz
delux m800 pro kullanıyordum bir ara basmamaya başladı. Connectgame e mail attım 1 saat içinde fotoğraf istediler sonra kargo kodunu attılar. Tam paketleme yapacaktım mouse eski haline döndü ve 5 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Faturalı alırsanız çözüm olmazsa THH ile hertürlü çözersiniz.
https://tr.aliexpress.com/item/1005006339491449.html?gatewayAdapt=glo2tur aynı ürün 1.3k burda buna ne diyonuz alınır mıGenel olarak cs'de kullanıyorum olmazsa olmaz bir fark yok bence yeterince strafe yapabiliyorsan klavyeye ihtiyacın o kadar da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim ilk ve tek alışverişimdi. Sipariş verdikten 2 gün sonra kapalı kutu elime geçti herhangi bir sıkıntı yaşamadım teslimatta. Garantilik bir olayım da olmadı
Gümrükten nasıl geçecek?https://tr.aliexpress.com/item/1005006339491449.html?gatewayAdapt=glo2tur aynı ürün 1.3k burda buna ne diyonuz alınır mı
faturası yok mu? Ben de benzer durum olunca kargo kodu ilettiler ama kargoya vermeden sorunum çözülmüştü.garantisi yok haberiniz olsun. Yasal değil yaptıkları ama yapıyorlar ilginç bir şekilde. Burada M3 4K mouse aldım. 4K receiver bozuldu kaç kere mail attım cevap gelmedi.
hocam bende düz a950 pro 4k var sizce magnezyuma geçmeye değer mi ?Beyler magnezyum mouse ve rt klavyeyi yaklasık 6 aydır aktif kullanıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olurum
Hocam donanım olarak aynı performansı alacaksın zaten ama malzeme kalitesi olarak kıyasladığımda gpx2, beast x'ten çok daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Taş gibi alet ne gıcırtı vs hiç bir şey yok.hocam bende düz a950 pro 4k var sizce magnezyuma geçmeye değer mi ?