Crack'i savunanlar hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,692
Kendileri genelde parası olsa bile oyuna vermeyecek "oyun alan enayidir yha" diyen kişiler bu kişiler ile konuşmaya çalışınca genelde bir şekilde kendilerini zeytin yağı gibi üste çıkarırlar

Yaptıkları aslında büyük suç
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

aha kavga konusu. çekirdeğimi alıp geliyorum bekleyin.

bu arada ben de görüşümü yazayım. crack kullananlara karşı değilim. crack kullanıp oyun alanlara enayi diyen kanser kesime karşıyım. ayrıca evet her crack, sistemde açık oluşturur. kimse kimsenin babasının hayrına programı ücrertsiz hale getirip yayınlamaz.

Son düzenleme:
Kendileri genelde parası olsa bile oyuna vermeyecek "oyun alan enayidir yha" diyen kişiler bu kişiler ile konuşmaya çalışınca genelde bir şekilde kendilerini zeytin yağı gibi üste çıkarırlar

Crack haram.

Buralar karışır yerimi alayım ben. Çayım da burda bekliyorum sabırsızlıkla

Oyunları crack olarak indiriyorum ve sonra beğenirsem param olduğu zaman alıyorum.Bence böyle yapılmalı.Steam hesabımı kaybetmeden önce Mount&Blade'e sahiptim artık crack oynuyorum zamanında para vermiştim sonuç olarak

Parası olmayanların kullanmasını normal buluyorum ben kim ne derse desin oyun fiyatları 500 tl olmuşken ben crack oynardım. Ama parası olan normal alsın düşüncesindeyim.

gel görki ben direk oynayamıyorum pc yok o.O2

Abi evde içecek su yok 30k'ya pc aldım ama oyuna para vermem ya (!)

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Oyun alan enayi değildir ama parası yoksa gerek yok oyuna para vermesine.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,479
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri