Hocam bynogame baktım orayada bakayım ama güvenilir olsun istiyorumben de almayı düsünüyorum ve ay ay ufaktan csfloat sitesine para atıp skin alıyorum al sat yaparken kesinti az olduğu için zarar etmeden skin yükseltebiliyorum normale göre steam fiyatlarından cok daha ucuza bıcak alabilirsin
face it ten nasıl alınıyor acaba parayla mı yoksa drop tarzında mı bılmıyorum davalla ben işsizim dersen faceit ten de alabilirsin ama çok zaman ister
+1face it ten nasıl alınıyor acaba parayla mı yoksa drop tarzında mı bılmıyorum da
Drop mu veriyorvalla ben işsizim dersen faceit ten de alabilirsin ama çok zaman ister
faceitte premium abonelik var onu alıp görevleri yapıyorsunuz hocam, ama çok zaman gerektiriyor arkadaşın dediği gibi. Eğer hala daha tek işi orta okula yada liseye giden bir ergen olsaydım uğraşırdım ne yalan söyleyeyim. Az az oynayıp almak da mümkün tabi ki ama aylık aboneliğe ödediğiniz para alacağınız bıçağın fiyatına denk gelebilir hatta geçebilir de ona göre bakmak isterseniz faceit üzerinden inceleyebilirsiniz.+1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drop mu veriyor
O kadar vaktim maalesef yok hocam inceledim anlattığınız için teşekkürlerfaceitte premium abonelik var onu alıp görevleri yapıyorsunuz hocam, ama çok zaman gerektiriyor arkadaşın dediği gibi. Eğer hala daha tek işi orta okula yada liseye giden bir ergen olsaydım uğraşırdım ne yalan söyleyeyim. Az az oynayıp almak da mümkün tabi ki ama aylık aboneliğe ödediğiniz para alacağınız bıçağın fiyatına denk gelebilir hatta geçebilir de ona göre bakmak isterseniz faceit üzerinden inceleyebilirsiniz.
Bynogame fiyatlar yüksek csfloat iyidir basit ve güvenilir. H.o şimdiden tabii ki alınır. Bırakınca sıkılınca geri sat değiştir.Hocam bynogame baktım orayada bakayım ama güvenilir olsun istiyorum