27 gb gelmiş 30 dk ya biter en fazla biterse bende bakacağım bendeki drobu düşünemiyorumfena drop var bende şuan bakalım düzelecek mi oynadıkça
Oynadıkça düzeldi. Oyun daha akıcı olmuş gibi subtick midir nedir mermiler daha iyi gidiyor ya da bana öyle geldi. Maç bitince skor tablosundayken oyun kasıyordu o da düzelmişfena drop var bende şuan bakalım düzelecek mi oynadıkça
iyi hocam hadi hayırlı olsunOynadıkça düzeldi. Oyun daha akıcı olmuş gibi subtick midir nedir mermiler daha iyi gidiyor ya da bana öyle geldi. Maç bitince skor tablosundayken oyun kasıyordu o da düzelmiş
bende gireceğim birazdan beklentilerimi karşılayacak mı bakalımOynadıkça düzeldi. Oyun daha akıcı olmuş gibi subtick midir nedir mermiler daha iyi gidiyor ya da bana öyle geldi. Maç bitince skor tablosundayken oyun kasıyordu o da düzelmiş
hepsi oyun guncelliyo daha djoakxkiyi hocam hadi hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende gireceğim birazdan beklentilerimi karşılayacak mı bakalım
İyi bence bu arada yine baya günümüz şartlarındaDeğişimi merak ediyorum bu da burada kalsın
Hocam şuan öyle değil imzamdaki sistem ile çok kasıyor oyun orada yanlış yazılmışİyi bence bu arada yine baya günümüz şartlarında
Alıntıyı görüntüle