Neler Yeni

Direksiyon Set Önerisi

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
Arkadaşlar direksiyonlar hakkın da hiç bilgim yok ama NFS Heat, Forza tarzı oyunlar klavyeden tatmin etmez olduğu için direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce değer mi değer ise Manuel vites olan, direksiyonu 900 derece dönen en uygun set hangisi acaba önerileriniz nelerdir ? 1.5k - 2k vermek istemiyorum ama istediğim tarz da setler 1k altın da yok

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
Arkadaşlar direksiyonlar hakkın da hiç bilgim yok ama NFS Heat, Forza tarzı oyunlar klavyeden tatmin etmez olduğu için direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce değer mi değer ise Manuel vites olan, direksiyonu 900 derece dönen en uygun set hangisi acaba önerileriniz nelerdir ? 1.5k - 2k vermek istemiyorum ama istediğim tarz da setler 1k altın da yok
2. el al zaten çoğu insan 6-7 ay sonra sıkılıp satıyor temiz bulursun genelde sıkıntı çıkmaz direksiyon setlerinde

yahmetr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Recep Yıldız
900 derece direksiyon seti nasıl yapılır

arkadaşalar öncelikle gidipte g29 alamayacak arkadaşlar için söylüyorum 120 130 TL'ye 900 derece direksiyon seti yapabilirsiniz youtube kanalımda paylaştım:

Malzemeler:

1.Encoder(Eski veya bozuk yazıcıdan sökebilirsiniz)

2.Arduino leonardo veya Pro micro kullanabilirsiniz(leonardoyu tavsiye ederim çünkü daha fazla pin var ekstra button bağlayabilirsiniz ama pro micro çok daha küçük)

3Gerekli jumper kablolar

4.kasa(ben psu kutusu kullandım siz ise ahşap yada vb. kullanabilirsiniz)

5.isterseniz button ve potansiyometre kullanabilirsiniz (gaz fren debrıyaj ve sinyaller)

5.gerekli kablolar

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
2.el bakabilirsin.

Top Bottom