Yardım Direksiyon seti onerisi

hocam v10 ultrada debiryaj yok ama daha pahalı nasi iş
Çünkü metal pedalları? Pro'nunkiler plastik. Ultranın pedalına fren sertleştirme kiti takılabiliyor.

vites kac paradır ki hocam v10 pro alıp yanına vites alsak aynı paraya denk gelirmi
Vitesler min 4.5k dan başlıyor. PXN'in A7 vitesi 3500'e vardı ama kalmadı yeni stok gelmesi lazım.

Çünkü metal pedalları? Pro'nunkiler plastik. Ultranın pedalına fren sertleştirme kiti takılabiliyor.
hocam simdi benim max 15k bütçem var ne alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vitesler min 4.5k dan başlıyor. PXN'in A7 vitesi 3500'e vardı ama kalmadı yeni stok gelmesi lazım.
evet stokta ne zaman gelcegi belli degil

Bak bu arkadaş kullanıyor bahsettiğim kişi buydu güncelde elinde var ürün hangi model unuttum ama @effes1
Hocam dur Allah aşkına karıştırdıkça karıştırıyosun :D Ben V10 Pro kullanmıyorum VD6 kullanıyorum. Sen sal ben arkadaşla ilgilenirim :D

Hocam dur Allah aşkına karıştırdıkça karıştırıyosun :D Ben V10 Pro kullanmıyorum VD6 kullanıyorum. Sen sal ben arkadaşla ilgilenirim :D
V10 pro var demedim zaten üst model bir şey vardı sende diyorum

hocam simdi benim max 15k bütçem var ne alayım

evet stokta ne zaman gelcegi belli degil
Önce V10 Pro'yu alın vitesi de stoklara gelince taksitli alırsınız. Önemli olan motor. Vitesi var diye ilkel dişli modellere para vermeyin. V10 Pro Direct Drive'dır. Pürüssüz, sessiz ve gerçekçi geri bildirimi var.

Vites burada var ama biraz yüksek fiyatı.

Önce V10 Pro'yu alın vitesi de stoklara gelince taksitli alırsınız. Önemli olan motor. Vitesi var diye ilkel dişli modellere para vermeyin. V10 Pro Direct Drive'dır. Pürüssüz, sessiz ve gerçekçi geri bildirimi var.

Vites burada var ama biraz yüksek fiyatı.
hocam vitesi dediginz gibi taksitli alırım f1 kulakcıkları bile yeter aslında ama h vites farklıdır gece ev halkı uyurken uyanma durumu olurmu

hocam vitesi dediginz gibi taksitli alırım f1 kulakcıkları bile yeter aslında ama h vites farklıdır gece ev halkı uyurken uyanma durumu olurmu
direksiyondaki sesten dolayı

direksiyondaki sesten dolayı
Direct Driveların en önemli özelliği sessiz olmaları zaten. A7 vitesin geçişleri de çok sesli değil yumuşak.

Yeşil forumda benim önerimle alan bir arkadaşın kısa incelemesi.

Direct Driveların en önemli özelliği sessiz olmaları zaten. A7 vitesin geçişleri de çok sesli değil yumuşak.

hocan yatiyom uyucam simdi sabah 5te kalkcam yarin yazarim

Guzelmis hocam acaba simit degisiyormu bmw direksiyonu vs takilirmi

Guzelmis hocam acaba simit degisiyormu bmw direksiyonu vs takilirmi
Değişiyor ama değişim için gerekli aparatı Çin'den bir şekilde getirtmek lazım. Yada aynısını 3D yazıcıdan yaptırmak lazım.

Orijinal F1 modu olarak da bu var. Yakında stoklara gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,677
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri