Advocate
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 428
Çünkü metal pedalları? Pro'nunkiler plastik. Ultranın pedalına fren sertleştirme kiti takılabiliyor.hocam v10 ultrada debiryaj yok ama daha pahalı nasi iş
Çünkü metal pedalları? Pro'nunkiler plastik. Ultranın pedalına fren sertleştirme kiti takılabiliyor.hocam v10 ultrada debiryaj yok ama daha pahalı nasi iş
Vitesler min 4.5k dan başlıyor. PXN'in A7 vitesi 3500'e vardı ama kalmadı yeni stok gelmesi lazım.vites kac paradır ki hocam v10 pro alıp yanına vites alsak aynı paraya denk gelirmi
hocam simdi benim max 15k bütçem var ne alayımÇünkü metal pedalları? Pro'nunkiler plastik. Ultranın pedalına fren sertleştirme kiti takılabiliyor.
evet stokta ne zaman gelcegi belli degilVitesler min 4.5k dan başlıyor. PXN'in A7 vitesi 3500'e vardı ama kalmadı yeni stok gelmesi lazım.
Hocam dur Allah aşkına karıştırdıkça karıştırıyosunBak bu arkadaş kullanıyor bahsettiğim kişi buydu güncelde elinde var ürün hangi model unuttum ama @effes1
V10 pro var demedim zaten üst model bir şey vardı sende diyorumHocam dur Allah aşkına karıştırdıkça karıştırıyosunBen V10 Pro kullanmıyorum VD6 kullanıyorum. Sen sal ben arkadaşla ilgilenirim
![]()
Önce V10 Pro'yu alın vitesi de stoklara gelince taksitli alırsınız. Önemli olan motor. Vitesi var diye ilkel dişli modellere para vermeyin. V10 Pro Direct Drive'dır. Pürüssüz, sessiz ve gerçekçi geri bildirimi var.hocam simdi benim max 15k bütçem var ne alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet stokta ne zaman gelcegi belli degil
hocam vitesi dediginz gibi taksitli alırım f1 kulakcıkları bile yeter aslında ama h vites farklıdır gece ev halkı uyurken uyanma durumu olurmuÖnce V10 Pro'yu alın vitesi de stoklara gelince taksitli alırsınız. Önemli olan motor. Vitesi var diye ilkel dişli modellere para vermeyin. V10 Pro Direct Drive'dır. Pürüssüz, sessiz ve gerçekçi geri bildirimi var.
Vites burada var ama biraz yüksek fiyatı.
![]()
PXN A7 6+R H Vites Fiyat
PXN A7 6+R H Vites uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
direksiyondaki sesten dolayıhocam vitesi dediginz gibi taksitli alırım f1 kulakcıkları bile yeter aslında ama h vites farklıdır gece ev halkı uyurken uyanma durumu olurmu
Direct Driveların en önemli özelliği sessiz olmaları zaten. A7 vitesin geçişleri de çok sesli değil yumuşak.hocam vitesi dediginz gibi taksitli alırım f1 kulakcıkları bile yeter aslında ama h vites farklıdır gece ev halkı uyurken uyanma durumu olurmu
direksiyondaki sesten dolayı
hocan yatiyom uyucam simdi sabah 5te kalkcam yarin yazarimDirect Driveların en önemli özelliği sessiz olmaları zaten. A7 vitesin geçişleri de çok sesli değil yumuşak.
Yeşil forumda benim önerimle alan bir arkadaşın kısa incelemesi.
Guzelmis hocam acaba simit degisiyormu bmw direksiyonu vs takilirmiDirect Driveların en önemli özelliği sessiz olmaları zaten. A7 vitesin geçişleri de çok sesli değil yumuşak.
Yeşil forumda benim önerimle alan bir arkadaşın kısa incelemesi.
Değişiyor ama değişim için gerekli aparatı Çin'den bir şekilde getirtmek lazım. Yada aynısını 3D yazıcıdan yaptırmak lazım.Guzelmis hocam acaba simit degisiyormu bmw direksiyonu vs takilirmi