Dubleks Evde Wıfı Çekmeme Problemı

DieSpie

80+
Reaksiyon skoru
128
Alt katta salonda olan modemı bılgısayarıma kablo ile bağlıyorum ve 1000mbps gayet güzel bir hız alıyorum fakat telefonda wifi çekmiyor. Bu problemi nasıl çözebiliriz. Turkcell ın kendı modemı var.

Bu tam olarak nasıl oluyor şimdi hocam pek bilgi sahibi değilim
Bir kaç videosunu izleyin anlarsınız hocam modemden ethernet ile bağlıyorsunuz bir tanesini modemin yanına koyuyorsunuz veya daha uzağına ethernet kablonuz uzunsa diğerini ise ister kablonuz ister kablolu şekilde diğer kata koyarak stabil bağlantı sağlayabilirsiniz. Önemli olan kısım ilk ünite yani modemin yanındaki kablolu olarak bağlamak zorunda.

Biraz devrik yazdım ama anlamışsınızdır umarım

Bir kaç videosunu izleyin anlarsınız hocam modemden ethernet ile bağlıyorsunuz bir tanesini modemin yanına koyuyorsunuz veya daha uzağına ethernet kablonuz uzunsa diğerini ise ister kablonuz ister kablolu şekilde diğer kata koyarak stabil bağlantı sağlayabilirsiniz. Önemli olan kısım ilk ünite yani modemin yanındaki kablolu olarak bağlamak zorunda.

Biraz devrik yazdım ama anlamışsınızdır umarım

O zaman yanlış anlamadıysam , bir tanesini kabloyla bağlayıp modemin yanına bırakıyorum. Diğerini kendi odama kablosuz bir şekilde koyuyorum. Zaten telefon bağlansa yeter bana . Bilgisayar ethernetle alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,871
Üyeler
198,209
Son üye
PadreSoberano
Geri