Çözüldü✓ Dün ki sistem sarı sitede ilanda

ağam bendede 3500x gtx 1660 super 16 gb 3200 mhz sistem var abdulalh abinin yaptığı sisteme benzer benim sistemde oyun için iyi mi kötü mü ?
sistemin güzel dert etme

Alaka tabi. Ben serbest mimarlık hizmetleri sunan şirket sahibiyim. O ay tek kuruş para kazanmamış olsam bile ay sonu açıyorum interaktif vergi dairesini, cayır cayır vergimi ödüyorum. O ödediğim vergiyle de devlet sosyal hizmetlerini karşılıyor. Al sat yapan adamın benden aşağı kalır yanı ne?
ben ürünü alırken zaten 1300 TL vergi ödedim daha ne ödemem gerek ? donumuzuda hediyemi ediyoruz ?

Gayet normal.
Serbest piyasa sonuçta.
Sen dedin benim çok ihtiyacım var, almam lazım.
Senin ben sistem eve geldikten sonra satmayacağını ben nerden bileyim.
Ya da ben çok ihtiyacım var dedim aldım ama benim eve gelince satmayacağımın garantisi var mı?
Kimin ihtiyacı var bilemeyiz.
Herkes diyor ki ihtiyacı olan alsın.
Nasıl bulacağız.
Aldıktan sonra evine kamera takıp sistemi kullanıp kullanmadığına mı bakacağız?
Alan kişi 5 farklı hesaptan 5 farklı adrese 5 farklı kartla alır.
Bunun takibi imkansız arkadaşlar.
Ne zaman fırsatçılık biter.
böyle sistemleri sen normal bir zamanda topladığın zaman.

sistemin güzel dert etme
teşekkür ettim dostum son olarak bir şey danışmak isterim 3500x ve 3200 mhz rami overclock yapmayı düşünüyorum sence ortalama kaç fps artar yani 3500x 4.2 ghz yapacağım cl16 3200 mhz ramide cl18 3600 mhz yapacağım
anakart:b450m s2h

teşekkür ettim dostum son olarak bir şey danışmak isterim 3500x ve 3200 mhz rami overclock yapmayı düşünüyorum sence ortalama kaç fps artar yani 3500x 4.2 ghz yapacağım cl16 3200 mhz ramide cl18 3600 mhz yapacağım
anakart:b450m s2h
RAM modelin nedir?

zaten ödenen vergilerin çanta olarak yendiği dönemdeyiz bir çanta da biz mi verelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman kimse ikinci el olarak alım satım yapmasın veya araba satan tekil kişi de vergisini ödesin zaten noter vb masraflar da maşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri