cagofedaisi
80+
temuda arama kısmına yazınca cıkmıor1 haftadır falan var kım yok diyor
temuda arama kısmına yazınca cıkmıor1 haftadır falan var kım yok diyor
dedıgım gıbı 1 haftadır var benım sepetımde duruyor beyaz olanı 700tl kredım var alsammı almasammı dıye dusunuyorumtemuda arama kısmına yazınca cıkmıor
hadi alak bende alıyomdedıgım gıbı 1 haftadır var benım sepetımde duruyor beyaz olanı 700tl kredım var alsammı almasammı dıye dusunuyorum
Bence alabilirsiniz büyük ihtimalle bana bozuk ürün geldi
ben sırf merakdan alıcaktım ama vazgecıyorum hep baska bısey alıcam xbox var zaten gerek yok benim için başka bir etkinlik yada kredi alma imkanım olsa alırdım 800 tl cıvarlarına ama olmuyorhadi alak bende alıyom
eyvallahHayırlı olsun hocam
güle güle kullan sorunsuz gelir umarım
Bana Kredi iadesi sürekli geliyorben sırf merakdan alıcaktım ama vazgecıyorum hep baska bısey alıcam xbox var zaten gerek yok benim için başka bir etkinlik yada kredi alma imkanım olsa alırdım 800 tl cıvarlarına ama olmuyor
eyvallahgüle güle kullan sorunsuz gelir umarım
nasıl oluyor oBana Kredi iadesi sürekli geliyor
evet ya o benimde dikkatımı cektı son birkaç gundur sureklı kredı ıade geliyor ama hesaplayınca 1200 cıvarına gelıyor bu gamepad ama mantıgı kalmıyorBana Kredi iadesi sürekli geliyor
görsel atabılırmısnız rica etsem beyazmı ürünbende aldım sıkıntısız geldi sizin şanssızlığınız olmuş galiba. çok kalitlei tavsiye ederim.