Neler Yeni

Ekran kartı sahte mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren çağrı
Arkadaşlar ben anlamadım Ekran kartım afox 1660 süper 6 GB Kart da Fake falan yazmıyor Ama bu Subvendor da NVİDİA yazıyor şimdi bu kart orjinal mi gerçek mi bilen varmı?

Ekler

• Screenshot_2025-02-21-01-53-04-477_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-02-21-01-53-04-477_com.google.android.apps.photos.jpg
    601.8 KB · Hit: 57

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
efe araci
hocam NVİDİA ekran kartının sahibi afox-msi-asus gibi markalarda bu ekran kartını üreten firmalardır bir sıkıntı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam NVİDİA ekran kartının sahibi afox-msi-asus gibi markalarda bu ekran kartını üreten firmalardır bir sıkıntı yok.
Korktum hocam bi an yazın değiştiricem zaten afox yazar zannettim çok da anlamıyorum açıkçası teşekkür ederim .

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
efe araci
Korktum hocam bi an yazın değiştiricem zaten afox yazar zannettim çok da anlamıyorum açıkçası teşekkür ederim .
rica ederim merakınız olan herşeyi yazabilirsiniz yargılayan arkadaşlara da aldırmayın herkes anasının karnından donanım mühendisi olarak çıkmıyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rica ederim merakınız olan herşeyi yazabilirsiniz yargılayan arkadaşlara da aldırmayın herkes anasının karnından donanım mühendisi olarak çıkmıyor :)
Hocam ben bu indirdiğim programı nasıl silebilirim GPU-Z exe olarak çıkıyor denetim masasında gözükmüyor biliyormusunuz?

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
efe araci
Hocam ben bu indirdiğim programı nasıl silebilirim GPU-Z exe olarak çıkıyor denetim masasında gözükmüyor biliyormusunuz?
daha önce hiç silmeye kalkışmadım denetim masasında gözükmemesi garipmiş ama sanırım direkt sil derseniz gider diye düşünüyorum.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Mehmetcan
Arkadaşlar ben anlamadım Ekran kartım afox 1660 süper 6 GB Kart da Fake falan yazmıyor Ama bu Subvendor da NVİDİA yazıyor şimdi bu kart orjinal mi gerçek mi bilen varmı?
Hocam Yaş Kaç acaba ??

Yani İnternete bile 1660 süper yazsanız Nvidia görürsünüz

Afox dediğin marka Asus/MSI vs. Gibi dışına Fan/Plastik vs. Entegre eden firmalar içlerindeki Chipleri Nvidia Üretiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sahte ekran kartı olmaz
Olamayacağını kim söyledi ???

Çin'de yaptılar Ama sen bilirsin 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren çağrı
Hocam Yaş Kaç acaba ??

Yani İnternete bile 1660 süper yazsanız Nvidia görürsünüz

Afox dediğin marka Asus/MSI vs. Gibi dışına Fan/Plastik vs. Entegre eden firmalar içlerindeki Chipleri Nvidia Üretiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olamayacağını kim söyledi ???

Çin'de yaptılar Ama sen bilirsin 😂
Hocam 18 çok bilgim yok araştırdığım da genelde orda Bazı markaların Asus,Msi yazıyor görselini gördüm bende Nvidia yazınca bi şaşırdım Acaba fake diye mi. Sağolun bilgi için.

Top Bottom