link atarmısın ?Elraenn in Diamond kategorisi PC si nasıl sizce yayın açmak için yeterli mi ? Bir de ekran kartını daha düşük bir model alsam da yayın açabilir miyim ?
Elraenn in hesabında bio da tavsiye sistemler olarak duruyor telefonda olduğum için gözükmüyor ben de kusura bakmayınLink nerede?
Hocam ben baktımda telefondan bulamadım. Tam olarak nerede yazıyor tavsiye sistemler?Elraenn in hesabında bio da tavsiye sistemler olarak duruyor telefonda olduğum için gözükmüyor ben de kusura bakmayın![]()
Hocam ben baktımda telefondan bulamadım. Tam olarak nerede yazıyor tavsiye sistemler?
Hocam bu şaka falan mı ?Diamond Kampanyası - Hepsiburada
Diamond kampanyası ürünleri bu sayfada. Tıkla, en ucuz Diamond kampanyası ürünlerini incele, uygun fiyat avantajlarıyla satın al.www.hepsiburada.com
Hangilerini alıcaksın buradan?Diamond Kampanyası - Hepsiburada
Diamond kampanyası ürünleri bu sayfada. Tıkla, en ucuz Diamond kampanyası ürünlerini incele, uygun fiyat avantajlarıyla satın al.www.hepsiburada.com
yok reis ne şakası elraennin biosuna girdiğinde buraya atıyor seni ben mi yanlış biliyorumHocam bu şaka falan mı ?
3-5 ürün var sadece. Fiyatlarıda çok indirimleri değil.yok reis ne şakası elraennin biosuna girdiğinde buraya atıyor seni ben mi yanlış biliyorum