Neler Yeni

🔥İndirim EspressoLab'de geçerli ücretsiz kahve! | Türk Telekom

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
3 ıq arkadaşım benim sturbucks boykotu mu yaptım ben , ya da başka bir yerde boykot yazdığımı mı gördün. Kafan da kurup millete boş boş sallama küçük arkadaşım benim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen de ilk maymun
starbucks devlet eliyle zorla üniversitelerdeki kafeleri kapattırıp kendi dükkanını açıyor mu? starbucksın sahibi kadir topbaşın kuzeninin oğlu mu?

tam bir koyunsun iyi güdülüyorsun helal olsun koyun

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Alperen Çelebi
İçmek isteyen varsa kod veririm. Şahsen ben içmem maksat içmek isteyen olursa diye

freskadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bilal Avcı
starbucks devlet eliyle zorla üniversitelerdeki kafeleri kapattırıp kendi dükkanını açıyor mu? starbucksın sahibi kadir topbaşın kuzeninin oğlu mu?

tam bir koyunsun iyi güdülüyorsun helal olsun koyun
Nerenden uyduruyorsun bunları papazoglu avanesi?
Sırf yerli diye çamur atmaya çalışıyorsunuz ama merak etmeyin tutmaz. Sizin vandallık döneminiz bitti. Şimdi kudurun kudurabildiğiniz kadar 😆😆😆

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Musa Topçu
Bu CHP de Ak Parti'ye çalışıyor boykot diye.

Yüksek faiz, yüksek kredi oranlarının asıl amacı talebi azaltıp enflasyonu düşürmek.

Boykot olunca da talep azalır, talep enflasyonu düşer. Umarım bir süre daha düşer.

Gençler eğlence mekanlarında gitmesin, gereksiz harcama yapmasın vs vs. Keşke uzun süre devam etse

Ak Parti'nin dusuremedigi harcamaları CHP sayesinde düşecek gibi biraz
max akpli eğlence mekanlarını lükse sayıyor ot gibi yaşayıp ot gibi gidiyor

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Musa Topçu

forzabagimlisi

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Nerenden uyduruyorsun bunları papazoglu avanesi?
Sırf yerli diye çamur atmaya çalışıyorsunuz ama merak etmeyin tutmaz. Sizin vandallık döneminiz bitti. Şimdi kudurun kudurabildiğiniz kadar 😆😆😆
aç bak sahibi kimmiş trol, her üniversite kampüsü olmasının sebebi çok başarılı olması mı? bok gibi kahvesi var sizin gibi ağzı çoktan alışmış tipler bayıla bayıla içer merak etme ben imamoğlu savunuyorum diye değil sizin gibi koyunlardan nefret ediyorum diye bu protestoyu yapıyorum. tahttan inince göreceğim sana da sıra gelecek

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Baran Kut
Sırf fiyattan dolayı boykot yapmak ? Diğer kahve firmalarını da boykot etmek lazım o zaman ,çünkü ucuza kahve satan hiçbir yer yok.

Alıntıyı görüntüle
Sırf fiyattan değil, sahibinin iktidar partisi ile de ilişkileri mevcut. Tabi ana konu değil.

Elin yabancı markası aynı kahveyi çok daha ucuza satıp, tadını da daha iyi yapıyorsa ki onun kahvesi de çok kötüdür, burada bi sorun vardır. Fahiş fiyat çekilmesine boykot ediliyor. Üstüne birçok şubesini özellikle üniversite bölgelerine açıp tekelleşmeyi amaçlıyor.

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Yanlış anlamayın ama bunu şuan almak bana kömür makarna alanlarla aynı geliyor.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet
aç bak sahibi kimmiş trol, her üniversite kampüsü olmasının sebebi çok başarılı olması mı? bok gibi kahvesi var sizin gibi ağzı çoktan alışmış tipler bayıla bayıla içer merak etme ben imamoğlu savunuyorum diye değil sizin gibi koyunlardan nefret ediyorum diye bu protestoyu yapıyorum. tahttan inince göreceğim sana da sıra gelecek
böylelerine bişey anlatamıyorsun $4h1pler1 a8L'lardan inmez %0 fazili 50 milyon tl ile işine gücüne bakar bunlarda Almanyada 2024 parasına burda 2012 poloya biner ama lafa gelince şükür

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,576
Üyeler
172,512
Son üye
Halilbayy
Top Bottom