- Konu Sahibi Konu Sahibi
Argümanın nedir? Neden din ve bilim zıttır? Kafile'yi neden ciddiye almamalıyım?Kafile ciddiye alman komik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada din ve bilim zıt ikisi ayrıdır ayetler atman bir şeyi değiştirmez.
Argümanın nedir? Neden din ve bilim zıttır? Kafile'yi neden ciddiye almamalıyım?Kafile ciddiye alman komik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada din ve bilim zıt ikisi ayrıdır ayetler atman bir şeyi değiştirmez.
Bu canerin akpli olduğu gerçeğini değiştirmiyor yirmi yaşındayım ve okuyorumAdam uzunca bir metin yazıyor üstelik kimseyi yadırgayıcı ya da siyaseten herhangi bir şey yok.
Makale havasında ama öznellikte bulunuyor yazdıkları şeylere bak.
Size baktıkça kendimle gurur duyuyorum bu kadar cahil olamazsınız. Muhtemelen yaşlarınız çok küçük ve birilerinin etkisinde kalıyorsunuz.
Bir gün hayatın içine girdiğinizde her yerde bir tartışma ortamı olacak üni okuduğunuzda daha sözel bir bölümde okuyorsanız yüzlerce fikirle tanışacaksınız.Farklı insanlar karşınıza çıkacak size tavsiyem şu okuyun ve önyargılarınızı bir kenara bırakın.
Ben boşuna mı diyorum 1 haftadır dert yanıyorum, insan bu kadar cahil olamaz diye. Çünkü bak şuraya yazıyorum ben onlar gibi yaşasaydım ve yukarıdan kendime bakıyor olsaydım -tanrısal bir bakış açısıyla- kendimi öldürürdüm. Çünkü bir insanı insan yapan aklıdır. Bütün canlılarda olmayıp da sadece insanda olan pre-frontal korteks sadece insana özgüdür. Ama sen kalk o kadar bilgi ve argümana karşı "olmaz" de.Adam uzunca bir metin yazıyor üstelik kimseyi yadırgayıcı ya da siyaseten herhangi bir şey yok.
Makale havasında ama öznellikte bulunuyor yazdıkları şeylere bak.
Size baktıkça kendimle gurur duyuyorum bu kadar cahil olamazsınız. Muhtemelen yaşlarınız çok küçük ve birilerinin etkisinde kalıyorsunuz.
Bir gün hayatın içine girdiğinizde her yerde bir tartışma ortamı olacak üni okuduğunuzda daha sözel bir bölümde okuyorsanız yüzlerce fikirle tanışacaksınız.Farklı insanlar karşınıza çıkacak size tavsiyem şu okuyun ve önyargılarınızı bir kenara bırakın.
Kuran bakınca öyle gözüküyor ve kafiliye argümanlar saçma olduğunu düşünüyorum.Argümanın nedir? Neden din ve bilim zıttır? Kafile'yi neden ciddiye almamalıyım?
Sürekli npc diyorsun anca ülkeyi kötülemiyorum gerçekleri atıyorumBen boşuna mı diyorum 1 haftadır dert yanıyorum, insan bu kadar cahil olamaz diye. Çünkü bak şuraya yazıyorum ben onlar gibi yaşasaydım ve yukarıdan kendime bakıyor olsaydım -tanrısal bir bakış açısıyla- kendimi öldürürdüm. Çünkü bir insanı insan yapan aklıdır. Bütün canlılarda olmayıp da sadece insanda olan pre-frontal korteks sadece insana özgüdür. Ama sen kalk o kadar bilgi ve argümana karşı "olmaz" de.
E sen de argümanını sun. Argüman isteyince ya cevap yok ya da nerden neleri buluyorlar ben yine çıldırıyorum.
Carl-S bir NPC. Her gün sanki programlanmış gibi ülkeyi kötüleyen tweet, Instagram gönderileri ve çeşitli bağlantılar atıyor. Bak her gün. Erikson Psiko-sosyal Gelişim Kuramı'na göre bu arkadaş 21 yaşında ama 5.evrede yani ergenlik evresinde takılı kalmış. Bunun da bir diğer nedeni çocukluk evrelerinin sağlıklı yaşanmamış olması. (Not: Kesin böyledir demiyorum sadece tahmin)
Neresi saçma? Karşı argüman sun.Kuran bakınca öyle gözüküyor ve kafiliye argümanlar saçma olduğunu düşünüyorum.
İnsan hata yapar ama bir yerde de yanlışını görür. Adamların tek derdi din olmuş bir şey diyince de ne alaka diyorlar. Bizim din ile derdimiz yok diyorlar. Ülkemizde ve Dünya da bilim yapan kişilerin sadece dinsiz kişiler olduğunu sanıyorlar. Türklerin zorla Müslüman olduğunu söyleyip büyük Türk düşmanı Hülagu Araplari öldürdü diye göbek atıyorlar. Keşke o katil İslam medeniyetine bu saldırıları yapmasaydı da bugün İslam rönesansını hala yasatabilseydik. Asıl medeniyetin nerede olduğunu bu batı yalakaları o zaman görürdü.Ben boşuna mı diyorum 1 haftadır dert yanıyorum, insan bu kadar cahil olamaz diye. Çünkü bak şuraya yazıyorum ben onlar gibi yaşasaydım ve yukarıdan kendime bakıyor olsaydım -tanrısal bir bakış açısıyla- kendimi öldürürdüm. Çünkü bir insanı insan yapan aklıdır. Bütün canlılarda olmayıp da sadece insanda olan pre-frontal korteks sadece insana özgüdür. Ama sen kalk o kadar bilgi ve argümana karşı "olmaz" de.
E sen de argümanını sun. Argüman isteyince ya cevap yok ya da nerden neleri buluyorlar ben yine çıldırıyorum.
Carl-S bir NPC. Her gün sanki programlanmış gibi ülkeyi kötüleyen tweet, Instagram gönderileri ve çeşitli bağlantılar atıyor. Bak her gün. Erikson Psiko-sosyal Gelişim Kuramı'na göre bu arkadaş 21 yaşında ama 5.evrede yani ergenlik evresinde takılı kalmış. Bunun da bir diğer nedeni çocukluk evrelerinin sağlıklı yaşanmamış olması. (Not: Kesin böyledir demiyorum sadece tahmin)
Al ayetler yazıyorNeresi saçma? Karşı argüman sun.
Konumuz Kafile'nin argümanlarıydı. Niye konu buraya geldi? Yoksa tıkandın mı?Al ayetler yazıyor
KUR-AN'IN BÄ°LÄ°MLE ÃELÄ°ÅKÄ°LERÄ°
Allah insan vücudunu bilmiyor mu? Ä°slamiyet sorgulamayı yasaklıyor mu? Kıble nasıl bir çeliÅki içindedir?www.dinvemitoloji.com
Yo değil at dedin attımKonumuz Kafile'nin argümanlarıydı. Niye konu buraya geldi? Yoksa tıkandın mı?
Ben sana Kur'an'daki ayetlerin bilimle çelişenleri var mı diye sormadım. Kafile'nin argümanlarını sırala ve neden saçma anlat dedim.Yo değil at dedin attım
Ben sana Kur'an'daki ayetlerin bilimle çelişenleri var mı diye sormadım. Kafile'nin argümanlarını sırala ve neden saçma anlat dedim.
Sen din ve bilim neden zıttır yazdım sen yazmadım diyorsun laftan anlamıyorsun vakit kaybısınArgümanın nedir? Neden din ve bilim zıttır? Kafile'yi neden ciddiye almamalıyım?
Tamam hadi bilim ile din zıt olsun. Bana Kafile'nin argümanlarının neden saçma olduğunu söyler misin?Sen din ve bilim neden zıttır yazdım sen yazmadım diyorsun laftan anlamıyorsun vakit kaybısın