Neler Yeni

F1 İçin Direksiyon Seti Önerisi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,166
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Teşekkürler hocam. Peki bu Moza R5'e gidip ben G29'un vitesini kullanabiliyor muyum? Vitese öyle çok yüksek paralar bayılmak istemiyorum. Piyasada gördüğüm ucuz viteslerden birisi de G29'un vitesiydi.
Tak çalıştır şeklinde kullanamazsın. Ekstra adaptör alman gerekiyor. Ancak bu tarz adaptörlerin yazılımları ve kaliteleri birbirinden farklı olabiliyor. Yani çeşitli oyunlarda uyumsuzluk yapıp yapmayacağına dair bir bilgim yok. Muhtemelen bir sorun olmaz ancak yine de belirtmek istedim.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
Volkan
G29 al ikinci el. Zaten köşeye atacaksın boşa sıfır alma satılmıyor
o kadar haklısın ki ben kendimi simulasyon ve araba oyunları delisi sanırdım 4 aylık g920 sıfır da amazondan vites aldım 1 ay oynamadan kaldırdım kutuya oynamıyorum :D

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Yağız Çelik
Tavsiyem dişli sistem almayın kayışlı sisteme yönelin

Zechion

80+ Silver
Tak çalıştır şeklinde kullanamazsın. Ekstra adaptör alman gerekiyor. Ancak bu tarz adaptörlerin yazılımları ve kaliteleri birbirinden farklı olabiliyor. Yani çeşitli oyunlarda uyumsuzluk yapıp yapmayacağına dair bir bilgim yok. Muhtemelen bir sorun olmaz ancak yine de belirtmek istedim.

Masraf çıktıkça çıkıyor 15 ile başladım şuan 25'lik oldum. Simülasyon işi ne maliyetli işmiş. Tercih ettiğim ürünler üst seviye ürünler de değil giriş-orta seviye.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,166
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Masraf çıktıkça çıkıyor 15 ile başladım şuan 25'lik oldum. Simülasyon işi ne maliyetli işmiş. Tercih ettiğim ürünler üst seviye ürünler de değil giriş-orta seviye.
Maalesef fiyatlar oldukça yüksek. İstersen 10K'ya ikinci el G29+vites ile başlayıp yavaş yavaş yükseltebilirsin. Hem de aralarında ne kadar ciddi bir fark olduğunu görürsün.

Zechion

80+ Silver
Maalesef fiyatlar oldukça yüksek. İstersen 10K'ya ikinci el G29+vites ile başlayıp yavaş yavaş yükseltebilirsin. Hem de aralarında ne kadar ciddi bir fark olduğunu görürsün.
Yok hocam gerek yok ona. Almışken iyisi olsun. Tekrar değiştirmek falan uğraştırıcı iş. Teşekkür ederim yardım için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam gerek yok ona. Almışken iyisi olsun. Tekrar değiştirmek falan uğraştırıcı iş. Teşekkür ederim yardım için.
Bu R5 ve R3'ün pedalları metal mi? Bir de sertliği falan ayarlanıyor mu?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,166
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu R5 ve R3'ün pedalları metal mi? Bir de sertliği falan ayarlanıyor mu?
Evet metal. Fren sertliğini ayarlamak için kit satın alman gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
MEHMET MUSTAFA
Merhaba. Sadece F1 oynanmayacak. F1 ile birlikte ETS 2, Forza Horizon, Assetto Corsa gibi diğer simülasyon ve yarış oyunları da oynanacak. Öneriniz ne olurdu?
T300RS alıp yanına da F1 direksiyonu almayı düşündüm fakat öyle de bütçemi çok fazla aşıyor. Zaten sadece F1 direksiyonu yaklaşık 10 bin civarına geliyor. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Profesyonel olarak oynamayacağım. Eve gelip 2-3 kafa dağıtmalık.

Baskın olarak oynayacağım iki oyun F1 ve ETS 2 olacağını düşünüyorum.
Moza R5 Aldım Hocam Yanına F1 Direksiyonunu alabilirsiniz Kendim Kullanıyorum Oldukça Güzel Hissiyatı var t300rs yerine almıştım iyiki almışım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih göksan
bende logitech dfgt var f1 oynamak için çok ideal şu an fiyatlarını bilmiyorum ama tam bir fp ürünü

Top Bottom