Öneri Fiberde GIBIRNet Kullanmak Mantıklımı ?

Hasan_Enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Merhaba Şuan NetSpeed Kullanıyorum Ve 8 Nisan Gibi Altyapım Fiber Olacak GIBIRNet'te NetSpeed'e Verdiğim Paraya 100/20 Paket Var Ve Bildiğim Kadarı İle GIBIR Ping Konusundada Başarılı Sizce Geçmek Mantıklımı ?

Merhaba Şuan NetSpeed Kullanıyorum Ve 8 Nisan Gibi Altyapım Fiber Olacak GIBIRNet'te NetSpeed'e Verdiğim Paraya 100/20 Paket Var Ve Bildiğim Kadarı İle GIBIR Ping Konusundada Başarılı Sizce Geçmek Mantıklımı ?
7 - 8 ay olacak sanırım kullanıyorum gıbırı iyi firma fakat bazı sitelere erişim engeli var vodafone şikayet var vs gibi.

Ping konusu firmadan firmaya ve oturduğunuz bölgeye göre değişir.
Oturduğunuz bölgeye uygun firmayı tercih etmelisiniz her kullanıcının aldığı ping farklıdır ve oturduğu yerde farklıdır herkes düşük ping almaz.

6-7 aydır 200mb lik paketi kullanıyorum. Altyapım türk telekom fiber. Hiç sorun yaşamadım. Valo'da sabit 9 ping alıyorum. Tabi bu altyapına göre değişebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca paket 200mb ama 230-240 civarı hız alıyorum.

Ben poyraz net aldım 120 lira 100 mbps 9 ping alıyorum sabit sadece bazen akşamlari anlık droplar yaşıyorum. Kurulum ücreti vs de vermedim ilk bağlantı olmasına rağmen. Kocaelideyim kartepede yerel firmalara şans verebilirsiniz.

Bence geçme benim arkadaşım türknetten geçtiğine pişman oldu sık sık internet kopmaları yaşıyor fiber varsa superonline bak bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,027
Üyeler
190,678
Son üye
emreczm
Geri