Fırsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar sistemi alamıyor!

İnsanlar linçlesin, küfür etsin diye resim, bağlantı paylaşıyorsunuz. Kimsiniz siz? Yaptığınız, yapmaya çalıştığınız şey suç. Neyinize güvenerek bir insana küfür ediyorsunuz? Ürün sahibi bu mesajları görüp suç duyurusunda bulunsa ne diyeceksiniz?

Yaşınızın küçük olması bir ihtimâl sizi kurtarsa da sicilinize işleyeceği için ileride memur olamazsınız. Yine aynı şekilde iş başvurusunda bulunduğunuzda sicilinizden ötürü çoğu yer sizi reddeder.

İsteyen istediği fiyata ürününü satar. Bunu sorgulamak size düşmez.
1. paylaşmak suç doğru ama bnen burda küfür etcem diyip küfür etmezsem yargılanmıyorum

sil bence suçtur bence
suç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama hapis yemez 3k filan para cezası yer onda da iyi halden filan kırpılır kötü amaçlı değildim yaptığım şeyden pişmanım filan der 1k ya 500e iner

kanka bu arada foto koymanda suç

Biri fırsatçılık yapıyorsa burada konu açmak yerine, o ürünü almayıp gereken cevabı verebilirsiniz. Bu sayede ürün sahibi hatasını anlar, ve fiyatı daha mâkul bir seviyeye düşürür.

suç

ama hapis yemez 3k filan para cezası yer onda da iyi halden filan kırpılır kötü amaçlı değildim yaptığım şeyden pişmanım filan der 1k ya 500e iner

tüm bilgiler saklı şimdi sucmu

suç

mesajı düzenledim bakarmısın

bu moderatörler nerede hiç çevrimiçi degiller

Eyvallah sat ama bari uygun sat o kadar alamayan var onlara yaramış olur ayrıca bu kadar firsatciligin lüzumu yok 5k ya satarsın taş çatlasın 5300 5400 e satarsın .
5400 diyorsun da. Zaten sistemin sıfırı 6700 adam 7000'e satmasın 6500'a satsın ben tamamım.

Geri