-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Alıntı yaptığımız mesajda ürün linki var. Ondan bahsediyor sanırım.Ne linki ?
Alıntı yaptığımız mesajda ürün linki var. Ondan bahsediyor sanırım.Ne linki ?
Yok be fazla abartmadım.@kaplanharun sövdün mü?
dolandırıcılık durumunda suçlu olduğu için karşı taraf ve sizde onun bu suçunu belirtmek amaçlı paylaştığınız için düşer ama bunu paylaşamazsınOyun Bilgisayarı + Manitör ( AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ) - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 889193930
Oyun Bilgisayarı + Manitör ( AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ) - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hiç bir şey olmaz. Türkiye burası. Daha önce 20'den fazla kişinin dolandırıcılık yaptığı için her bilgisini yaydım hepsi dava açtı tüm davalar düştü. Rahat olun.
hapse girmem ceza yemem sabıkama işlemez değilmi linki sildim dava açmazlar degilmi zaten böyle sansürlü de paylaşsam bulurlardı nolur ceza yemeyim daha kücükümdolandırıcılık durumunda suçlu olduğu için karşı taraf ve sizde onun bu suçunu belirtmek amaçlı paylaştığınız için düşer ama bunu paylaşamazsın
bir şey olmazhapse girmem ceza yemem sabıkama işlemez değilmi linki sildim dava açmazlar degilmi zaten böyle sansürlü de paylaşsam bulurlardı nolur ceza yemeyim daha kücüküm
Özelden göndersene ssYok be fazla abartmadım.
3-5 satır sövdüm
Aga raporlarsın sana güvenmiyomÖzelden göndersene ss
Bişey olmaz, korkma.hapse girmem ceza yemem sabıkama işlemez değilmi linki sildim dava açmazlar degilmi zaten böyle sansürlü de paylaşsam bulurlardı nolur ceza yemeyim daha kücüküm
Alakası yok.dolandırıcılık durumunda suçlu olduğu için karşı taraf ve sizde onun bu suçunu belirtmek amaçlı paylaştığınız için düşer ama bunu paylaşamazsın