Neler Yeni

Fırsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar sistemi alamıyor!

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Hadi bir açıklık getirelim konuya, konu en az olay kadar boş bir konu. Şikayetin varsa yorumlarına gidip bu bir dolandırıcıdır yazman yeter, ha istersen açarsın bir konu gören çoğu kişi gidip aynı şeyi yazar bir anlamı olur tepkinin ama şu an bomboş bir konu sadece.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bir şey olmaz. Türkiye burası. Daha önce 20'den fazla kişinin dolandırıcılık yaptığı için her bilgisini yaydım hepsi dava açtı tüm davalar düştü. Rahat olun.
dolandırıcılık durumunda suçlu olduğu için karşı taraf ve sizde onun bu suçunu belirtmek amaçlı paylaştığınız için düşer ama bunu paylaşamazsın

Nachi

80+ Platinum
dolandırıcılık durumunda suçlu olduğu için karşı taraf ve sizde onun bu suçunu belirtmek amaçlı paylaştığınız için düşer ama bunu paylaşamazsın
hapse girmem ceza yemem sabıkama işlemez değilmi linki sildim dava açmazlar degilmi zaten böyle sansürlü de paylaşsam bulurlardı nolur ceza yemeyim daha kücüküm

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
üzücü. benim arkadaşım alacaktı babasını ikna etmişti bile, sonra siteye bi girdi stok bitmiş :/

majorw0w

80+ Silver
Serbest piyasa diye diye 2. el ürünler sıfırı geçti yahu tamam 1 tane al neden 10 tane alıyorsun bu ne aç gözlülük. Böylelerine ne olsa müstahak inşallah elinde kalır bir de kurulumu yapılmış demiş ya.

Nachi

80+ Platinum
işte pcden anlayacaksınız yoksa kazığı yersin diyorum da dinlemeyen oluyor yok bilmemnenin arkadaşı toplar diyor bakıyosun ekran kartsız pahalıya kazıklayıp core 2 duo topluyor o paraya mis gibi apu toplanıyor

Top Bottom