Hocam ben standart ev kullanıcısıyım aşırı oyun oynayan biri değilim benim için önemli olan stabil olması.Yurtdışı pingleri iyi oyun için soruyarsan.
Hocam türk net bulunduğum yerde yok maalesef.Sorarsan türknet almanı tavsiye ederim suana kadar hiçbir sorun yaşamadım fixnetide hiç duymadım
Tam hız alıyormusun hocam ? ping v.s iyi mi ? İstanbul da mı ikamet ediyorsun ?6 aydır kullanıyorum. Bir defa bile kesinti olmadı.
Bulunduğun bölgede nasi turknet yok fixnet ile turknet aynı altyapıyı kullanıyo ikiside turk telekoma bağlıHocam türk net bulunduğum yerde yok maalesef.
Ben Giresun da oturuyorum. Dolayısıyla İstanbul gibi olmaz.Tam hız alıyormusun hocam ? ping v.s iyi mi ? İstanbul da mı ikamet ediyorsun ?
Kontrol ettim var hocam, fakat 300 TL vermek istemiyorum, fixnet 219 TL.Bulunduğun bölgede nasi turknet yok fixnet ile turknet aynı altyapıyı kullanıyo ikiside turk telekoma bağlı
yorumları pek iyi değil fixnetin ama siz bilirsiniz tabiKontrol ettim var hocam, fakat 300 TL vermek istemiyorum, fixnet 219 TL.
Knk stabilize ama gece 12 ile 9 arasında müşteri hizmetleri yokHocam ben standart ev kullanıcısıyım aşırı oyun oynayan biri değilim benim için önemli olan stabil olması.