Fiyat Karmaşıklığı...

Reaksiyon skoru
0
Beyler arkadaşıma sistem topluyoruz güzel bir bilgisayar ve ömürlük olmasını belki ileride kendi bi kaç bileşenini geliştirebileceğini söyledi. Onun için power supply bakarken kaliteli ve ömürlü olabileceğine gvüvendiğim için Lian li bakıyordum ve şunu gördüm. Aynı model her detayı aynı ama neden 1200w olan 1000w'dan ucuz anlamadım , böyle bir şeye daha önce denk gelmemiştim :D
1781604744242.webp

Beyler arkadaşıma sistem topluyoruz güzel bir bilgisayar ve ömürlük olmasını belki ileride kendi bi kaç bileşenini geliştirebileceğini söyledi. Onun için power supply bakarken kaliteli ve ömürlü olabileceğine gvüvendiğim için Lian li bakıyordum ve şunu gördüm. Aynı model her detayı aynı ama neden 1200w olan 1000w'dan ucuz anlamadım , böyle bir şeye daha önce denk gelmemiştim :D
Alıntıyı görüntüle
stok durumuna göre-üretim durumuna göre-geliş fiyatına göre daha pahalı olabiliyor

Arz fazla talep düşükse stok fazlası oluşur. Bir sure sonra fiyat indirimi yapmak zorunda kalırsın. En pahali ürün satılmayan degil; satilmayı bekleyendir. :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,924
Üyeler
197,579
Son üye
zx21
Geri