Forum Değişti

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Efe_Tkn

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
788
Forumun Amacı: Teknoloji Yada Tenknolojiyi biraz aşıcak mobilya veya inşaat vb.
Forumda: Olan Dark Caps Atın, Aileme Nasıl Pc Aldırtırım, Yarışma Yapıyoruz.

Forum Acayip Boş Oldu Ve Forumdan Soğudum Saçma Ve Gereksiz Konular vb.

Caps atın gönderisi kapatıldı, nasıl PC aldırırım gönderilerinin çoğu siliniyor. Ayrıca forum demek sadece TEKNOLOJİ konuşmak demek değil. Eğer öyle olsaydı başka kategoriler açmazdık. Bunu eleştiri olarak kabul etmiyorum.

Açıkçası bu tarz konular burayı daha samimi yapıyor herkes arasında ilişki kuruyor forum sadece ekran kartı oner falan olmamalı. Zaten çok saçma olursa moderatör ve yöneticiler el atıyor.

Adam bildiğin küfür edip ***** diyerek paylaşıyor, kimse bir şey demiyor. Konular iyice sapıttı. Herkes gırgır yapıyor şuanlık. Bu rahatlık başlarda güzeldi ama şimdi çoğu kişi laubali davranmaya başladı. Garip, boş yorumlar doluyor.

Caps atın gönderisi kapatıldı, nasıl PC aldırırım gönderilerinin çoğu siliniyor. Ayrıca forum demek sadece TEKNOLOJİ konuşmak demek değil. Eğer öyle olsaydı başka kategoriler açmazdık. Bunu eleştiri olarak kabul etmiyorum.

nasıl yani tüm kategoriler teknoloji. tek teknoloji olmayan mobilya teknoloji değili kastettiğiniz sinema vbmi ?

Forumun Amacı: Teknoloji Yada Tenknolojiyi biraz aşıcak mobilya veya inşaat vb.
Forumda: Olan Dark Caps Atın, Aileme Nasıl PC Aldırtırım, Yarışma Yapıyoruz.

Forum Acayip Boş Oldu Ve Forumdan Soğudum Saçma Ve Gereksiz Konular vb.
Beni zerre rahatsız etmiyor o konular çünkü çok fazla görmüyorum hemen hemen gereksiz konuların hepsi siliniyor fakat şöyle bir şey var burası sadece teknoloji konuşulacak diye bir şey yok öyle bir şey olsaydı yöneticiler böyle bir kural eklerlerdi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,146
Üyeler
190,314
Son üye
Rüzgar.Türcan
Geri