2 fan kötü felan diye saçmalamayacaksanız https://www.akakce.com/ekran-karti/...roc-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,987924889.html
Hocam gaming gecesinde aldım hazır sistem2 fan kötü felan diye saçmalamayacaksanız https://www.akakce.com/ekran-karti/...roc-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,987924889.html
44k ya düşen 5070 sistem varya bu kart nasıldır2 fan kötü felan diye saçmalamayacaksanız https://www.akakce.com/ekran-karti/...roc-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,987924889.html
Bu model daha iyi diye biliyorum2 fan kötü felan diye saçmalamayacaksanız https://www.akakce.com/ekran-karti/...roc-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,987924889.html
iyidir hocam rahat olunHocam gaming gecesinde aldım hazır sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
44k ya düşen 5070 sistem varya bu kart nasıldır
Barış hocam bu vatandaki 50.5 k olan sistem var yaiyidir hocam rahat olun
Acaba 5k daha verip onumu alsam diye kararsız kaldım birazBarış hocam bu vatandaki 50.5 k olan sistem var ya
İptal etmelimiyim sizce 46 k ya aldımBarış hocam bu vatandaki 50.5 k olan sistem var ya
Acaba 5k daha verip onumu alsam diye kararsız kaldım biraz
link atar mısın50.5 k olan sistem var ya
sistemin tamamını atar mısın bide46 k ya aldım
link atar mısın
sistemin tamamını atar mısın bide
link atar mısın
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attım hocamlink atar mısın
kesinlikle değiştirme 4 4 lük sistemin var cokta ucuza almıssın keşke bende kararsız kalmsaydım değerlendirseydim o fırsatı. keske 300tl fazla verip işlemci soğutucuyu geliştirseymisin o kadar. bi de az önce stoğu bitti sisteminin. vatandakinin ramler rezalet kötü kasanın dısı ve sıvı soğutucuyla tavlamaya calısmıslar milletiAMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attım hocam
Bütçem yok hocam ilerde soğutma takarım kasa psu nasılkesinlikle değiştirme 4 4 lük sistemin var cokta ucuza almıssın keşke bende kararsız kalmsaydım değerlendirseydim o fırsatı. keske 300tl fazla verip işlemci soğutucuyu geliştirseymisin o kadar. bi de az önce stoğu bitti sisteminin. vatandakinin ramler rezalet kötü kasanın dısı ve sıvı soğutucuyla tavlamaya calısmıslar milleti
attığın sistem o fiyata cok iyi bende alacaktım alamadım pişmanım baya. işlemci soğutucun cok kötü değil götürür seni sadece 300tl daha fazlaya cok daha iyisi vardı diye söyledim. için rahat olsun kasan cok iyi hayırlı olsunBütçem yok hocam ilerde soğutma takarım kasa psu nasıl
Hocam takmayı bilmiyom yaattığın sistem o fiyata cok iyi bende alacaktım alamadım pişmanım baya. işlemci soğutucun cok kötü değil götürür seni sadece 300tl daha fazlaya cok daha iyisi vardı diye söyledim. için rahat olsun kasan cok iyi hayırlı olsun
SoğutucuyuHocam takmayı bilmiyom ya
Teşekkür ederim daha iyileri senin olsunattığın sistem o fiyata cok iyi bende alacaktım alamadım pişmanım baya. işlemci soğutucun cok kötü değil götürür seni sadece 300tl daha fazlaya cok daha iyisi vardı diye söyledim. için rahat olsun kasan cok iyi hayırlı olsun
hazır sistem almıssın takılı gönderirler. takılı göndermezlerse bile halledersin izleye izleye zor bişey yokturtakmayı bilmiyom ya
sağol hocam cansınTeşekkür ederim daha iyileri senin olsun