Neler Yeni

Gamepower Psu Patlar mı ?

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
Çoğu yerde Gamepower Psu önerilmediğini gördüm yani öneren sayısı çok az 1-2 aydır kullanıyorum elektrikler filanda gitti her hangi bir sıkıntısını görmedim konu başlığından da gördüğünüz üzere bu ihtimal yüksek midir ? (Kullandığım model Gp-550)

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Çoğu yerde Gamepower Psu önerilmediğini gördüm yani öneren sayısı çok az 1-2 aydır kullanıyorum elektrikler filanda gitti her hangi bir sıkıntısını görmedim konu başlığından da gördüğünüz üzere bu ihtimal yüksek midir ? (Kullandığım model Gp-550)
patlayacağını sanmıyorum fakat ben tercih etmiyorum tavsiye de edemiyorum kullanmadığım için sonuçta büyük paralar oynuyor artık sistemlerimizde güvenliğinden feragat edilmemeli 200-300 lira için bende kısa süre içerisin de değiştireceğim Thermaltake olduğu halde sertifikasız almak zorunda kalmıştım :D Corsair 850W RM buna geçeceğim diye umuyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
rampage kimse tavsiye etmiyor ama 3senedir kullanıyorum elektrik gittiği zaman bile sağlam

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Patlama olasılığı düşüktür ancak yok diye bir şey yoktur. Önermememizin sebebi bir elektrik kesintisinde korumaların yetersiz kalması gibi olaylar birde en önemlisi 12v kanalından az veriyor olması. Frisby, Forem, Platoon, Hadron gibi markaların biraz iyisi. Ancak hala daha önermem. 100TL için güzelim sistem riske girmesin.
Teknoloji Şans İşi derim hep.

Son düzenleme:

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Aşırı aşırı düşük bütçelerde kullanılabilir bence.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Patlama lafı hatta "c4" kelimesi alınmaması gerektiğini söylemenin abartı bir yolu bir ürünün aynı segment bütün 750w psu lar diyelim 800 900 tl ama gelip bakıyoruz ki game power e 500 tl 600 tl e bu kaliteli ise neden diğerlerinden 300 tl daha ucuz ? Birde bunun içinde kullanılan bileşenlerin kalitesi falan da çok önemli al forumda psu lar hakkında istemeyeceğin kadar detaylı bir rehber var
https://donanimarsivi.com/forum/konu/adan-zye-guec-kaynaklari-psular.188160/ burdan merak ettiğine bakabilirsin

PROS(!)

80+
Patlayabilir. Ama illaki patlayacak diye bir şey yok. Ama keçiörende oturuyorum orada kesin patlar. Elektirikler 5 saniye içinde 10 kere git gel yapıyo. Dikkat edin gene.

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Patlamayı biz mecaz anlamda söylüyoruz ama olası akım dalgalanmalarında sisteme zarar gelebilir belki kendi de bozulabilir benim önerim bilindik marka ve modellere yönelmen.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam ucuz olmasının ve onermeme sebebimiz içindeki malzemelerin kalitesiz mallardan ve yetersiz bileşenler yüzünden önermiyoruz ama şunu unutmamak lazim "teknoloji sans isidir"

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kesinlikle patllayacak diye bir şey yok. Ölüm tehlikesi altında değilsin :D. C4 bir benzetme, bir espri. Çünkü kullanılan devrelerin filan kalitesi üst seviye markalar göre daha kötü. Ancak daha kolay bozulabilir, fan yetersiz kalıp PSU çok ısınabilir filan böyle şeyler olabilir. Aynı Razer klavyeyle A4-Tech klavye arasındaki farklar gibi. Elektrik gidip gelirse patlar olayı filan bu koruması olmayan her türlü güç kaynağı için geçerli.
Yine de tavsiye etmem. Değiştirmenizi öneririm. FSP,Cooler Master, Termaltake, Corsair, Zalman, Aerocool gibi markalara yönelin.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Patlamayı biz mecaz anlamda söylüyoruz ama olası akım dalgalanmalarında sisteme zarar gelebilir belki kendi de bozulabilir benim önerim bilindik marka ve modellere yönelmen.
Olası akım dalgalanmalarında eğerki yükek bir akım veya kısa dervre oluştuğunda zaten evdeki şalterler atar

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Konuyu özellikle de sonunu okuyabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,173
Üyeler
167,068
Son üye
cemil çınar