ben dün geçtim buna bakalımAlıntıyı görüntüle
Bunu düşünüyorum ben ama galiba bunu da zamlamışlar 200 TL mi ne gördüydüm galiba .
Hocam fiyatı ne kadar bunun zamlanmış hali yaniben dün geçtim buna bakalım
Hocam fiyatı ne kadar bunun zamlanmış hali yani
250 olmaz max 200 oda zor bencemax 200 olur en azından 250 olmaz
Satış sonrası desteği iyi olan firmalar bence tercih edilebilir. İnternet konusunda altyapınızı biliyorsunuz çok büyük farklar olmaz. Netspeedi birkaç yıl önce bir yıl kadar kullandım memnundum güncel yorum yapamam maalesef. Şu an yaklaşık 2.5 yıldır millenicom kullanıyorum bir kere müşteri hizmetlerini aradığımı hatırlamıyorum. Arada 3 aylık gıbır tecrübesi oldu olmaz olaydıpeki Netspeed nasıldır?
Comnet'e geçmekte karar kılırsanız söyleyin. İkametinizdeki birinden tracert testleri isteyelim.max 200 olur en azından 250 olmaz
netspeed düşünüyorum durun bakalım ne olacakSatış sonrası desteği iyi olan firmalar bence tercih edilebilir. İnternet konusunda altyapınızı biliyorsunuz çok büyük farklar olmaz. Netspeedi birkaç yıl önce bir yıl kadar kullandım memnundum güncel yorum yapamam maalesef. Şu an yaklaşık 2.5 yıldır millenicom kullanıyorum bir kere müşteri hizmetlerini aradığımı hatırlamıyorum. Arada 3 aylık gıbır tecrübesi oldu olmaz olaydı
netspeed düşünüyorum durun bakalım ne olacak
valla çok kararsızım comnet ile netspeed arasında kaldımComnet'e geçmekte karar kılırsanız söyleyin. İkametinizdeki birinden tracert testleri isteyelim.
Geçen ay geçtim bu tarifeye mesaj falan atmadılar zam gelecek diye.Alıntıyı görüntüle
Bunu düşünüyorum ben ama galiba bunu da zamlamışlar 200 TL mi ne gördüydüm galiba .
Netspeed'de TAAHHÜT veya ÖN ÖDEMELİ sistem yok. Mehmet Yılmaz da diyor. Ön ödemeli sistem kullanan veya taahhüt yapan bir firmaya geçmek daha iyi. Zamlardan korunmak istiyorsanız Comnet - Netspeed seçenekleri arasında Comnet mantıklı. Altyapınız kaç Mbps destekliyor? VDSL mi fiber mi? Hangi konumda oturuyorsunuz?valla çok kararsızım comnet ile netspeed arasında kaldım
zam kapıda desenize . En mantıklısı taahütlü biraz düşük bir paket alıp yada türknetten paket alıp devam etmek . En azından zamlardan etkilenmeyiz .Geçen ay geçtim bu tarifeye mesaj falan atmadılar zam gelecek diye.
Olabilir,zam olursa 1 ay önceden mesaj atıcaz demişlerdi bana.zam kapıda desenize . En mantıklısı taahütlü biraz düşük bir paket alıp yada türknetten paket alıp devam etmek . En azından zamlardan etkilenmeyiz .
Hocam ben gibirnet kullanıyorum gayet memlunum hiç bir sıkıntı yaşamadım adamların resmi bir discord sunucusuda var bi sıkıntı olsuğu zmana oradan yrdımcı oluyorlar100/8 paket aylık 250 lira olmuş ve artık yol göründü çok kaşındı bu turknet övdüğümüz başımıza çıkıyor gibirnet nasıldır veya comnet bir şey önerin işte 100/8 veya 50/8 olacak şekilde