Neler Yeni

GİBİRNET Nasıldır? (BB TURKNET)

PffPanda

80+ Bronze
1674224096929.png

Bunu düşünüyorum ben ama galiba bunu da zamlamışlar 200 tl mi ne gördüydüm galiba .

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
peki Netspeed nasıldır?
Satış sonrası desteği iyi olan firmalar bence tercih edilebilir. İnternet konusunda altyapınızı biliyorsunuz çok büyük farklar olmaz. Netspeedi birkaç yıl önce bir yıl kadar kullandım memnundum güncel yorum yapamam maalesef. Şu an yaklaşık 2.5 yıldır millenicom kullanıyorum bir kere müşteri hizmetlerini aradığımı hatırlamıyorum. Arada 3 aylık gıbır tecrübesi oldu olmaz olaydı 😄

Reindi

80+ Silver
Satış sonrası desteği iyi olan firmalar bence tercih edilebilir. İnternet konusunda altyapınızı biliyorsunuz çok büyük farklar olmaz. Netspeedi birkaç yıl önce bir yıl kadar kullandım memnundum güncel yorum yapamam maalesef. Şu an yaklaşık 2.5 yıldır millenicom kullanıyorum bir kere müşteri hizmetlerini aradığımı hatırlamıyorum. Arada 3 aylık gıbır tecrübesi oldu olmaz olaydı 😄
netspeed düşünüyorum durun bakalım ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

netspeed düşünüyorum durun bakalım ne olacak
Comnet'e geçmekte karar kılırsanız söyleyin. İkametinizdeki birinden tracert testleri isteyelim.
valla çok kararsızım comnet ile netspeed arasında kaldım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
valla çok kararsızım comnet ile netspeed arasında kaldım
Netspeed'de TAAHHÜT veya ÖN ÖDEMELİ sistem yok. Mehmet Yılmaz da diyor. Ön ödemeli sistem kullanan veya taahhüt yapan bir firmaya geçmek daha iyi. Zamlardan korunmak istiyorsanız Comnet - Netspeed seçenekleri arasında Comnet mantıklı. Altyapınız kaç Mbps destekliyor? VDSL mi fiber mi? Hangi konumda oturuyorsunuz?

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
zam kapıda desenize . En mantıklısı taahütlü biraz düşük bir paket alıp yada türknetten paket alıp devam etmek . En azından zamlardan etkilenmeyiz .
Olabilir,zam olursa 1 ay önceden mesaj atıcaz demişlerdi bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
100/8 paket aylık 250 lira olmuş ve artık yol göründü çok kaşındı bu turknet övdüğümüz başımıza çıkıyor gibirnet nasıldır veya comnet bir şey önerin işte 100/8 veya 50/8 olacak şekilde
Hocam ben gibirnet kullanıyorum gayet memlunum hiç bir sıkıntı yaşamadım adamların resmi bir discord sunucusuda var bi sıkıntı olsuğu zmana oradan yrdımcı oluyorlar

Top Bottom