Neler Yeni

🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

4000-5000 gene kurtarır ama daha altı kurtarmaz gibime geliyor 4000 de frame gen ile kurtarır üstüne nvdia 4000 e mfg getiricek deniyor anca öyle sorunsuz oynatır
Bide şöyle bişi var fragmanda belli oluyor oyunda RTX var, muhtemelen kapatılmayacak forced RTX varsa, RTX 4060 serisi felan çok zor, Alan wake 2 yi referans alabilirsiniz GTA6 açık dünya RTX olucaksa çok sistem isticektir PC de.

Bide şöyle bişi var fragmanda belli oluyor oyunda RTX var, muhtemelen kapatılmayacak forced RTX varsa, RTX 4060 serisi felan çok zor, Alan wake 2 yi referans alabilirsiniz GTA6 açık dünya RTX olucaksa çok sistem isticektir PC de.
artık yeni nesil gelicek tüm oyunlarda rt zorunlu gelicek oyun motorlarında rt ekleme çok basite indirgendi tek tuşla oyuna rt ekleyebiliyorsun

Fragmanda neden sürekli siyahileri dikkat çekecek şekilde göstermişler? O husus dışında çok güzel duruyor. Umarım güzel fiyattan çıkar. 20 gün ip çekeceğiz hadi bismillah.

Fragmanda neden sürekli siyahileri dikkat çekecek şekilde göstermişler? O husus dışında çok güzel duruyor. Umarım güzel fiyattan çıkar. 20 gün ip çekeceğiz hadi bismillah.
Miami'yi çok bilmiyorsun diye yorumladım. Dolu orası latin ve siyahilerle.

inan o kadar farketmeyecek. Ps5 Pro desen anlarım da o kadar ciddi bir fark yok aralarında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda ayrıca Playstation marketing i de var gibi. Playstation'a özel şeyler olabilir.

Grafiksel anlamda demedim zaten xbox daha avantajlı saydım zaten.Ps5 pro ise gereksiz sırf gta için o para verilmez ps5de yeni oyun yok neredeyse.Pro yerine biraz daha beklersin pcde oynarsın daha iyi kalitede o parayada sistem yükseltirsin.O özel şeyler öyle kayda değer şeyler olmaz xboxta yapar aynını.

Sistem gereksinimini dert etmeyin series s denen cihazın oynatacağı oyunu çoğu pc oynatır asıl sorun oyun pcye ne zaman çıkacak

1746544004320.webp

Bu nasıl oluyor tam olarak. 35bin izleme ile 1.7 min beğeni tutmuyor.

biraz daha beklersin
İşte bekleyebilene onu dersin. Ben insanların sadece GTA için konsol aldığını hatırlıyorum zamanında. Aynı senaryo olacak emin ol.
O özel şeyler öyle kayda değer şeyler olmaz
Onu bilemiyoruz işte.
xbox daha avantajlı
Avantajlı olsa da aradaki farka değecek kadar değil bence.

Alıntıyı görüntüle

Bu nasıl oluyor tam olarak. 35bin izleme ile 1.7 min beğeni tutmuyor.
O Youtube'un takibinin zorlaşmasından oluyor. Yavaş yavaş güncellenir ilerki saatlerde.

1746544110988.webp

YOUTUBE abi yorum yaptıysa olmuş demektir :D

1746544110988.webp

YOUTUBE abi yorum yaptıysa olmuş demektir :D
bütün dünya nefesini tutmuş bu oyunu mu bekliyor la ne oluyor asdsadqe

bütün dünya nefesini tutmuş bu oyunu mu bekliyor la ne oluyor asdsadqe
O kadar influence var ki oyuna karşı, haber kanalları dahil her yer paylaşıyor.

Üstüne bir de eğlence sektörünün en pahalı yapımı olması bekleniyor. Ondan ilgiler hep üzerinde oyunun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aves
bu oyun için gider ps5 pro bile alırım

En kötü yanı türk YouTuberlar 2 ay fragman analizi yapıp ana sayfamda gözükünce kafa şişirecek

• Hahaha
Reaksiyonlar: Aves
Hiç umudum yok eskiden hayal ederdik arkadaşlarla şöyle olsa güzel olur gerçekçi olur falan beni sarmadı onca yıl geçti gelen gta5 2.0 ben sanirim gta 7 yi bekleyeceğim

Geri