Çözüldü✓ Hangi laptopu almalıyım ?

VSArolann

80+
Reaksiyon skoru
77
arkadaşlar kendi sistemimi satıp bir laptop almayı düşünüyorum. ve en az 5 yıl beni götürücek iyi bir laptop almam gerekiyor. oynadığım oyunlar iyi sistem istiyorlar o yüzden şu iki seçenek arasında kaldım. öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim .
en az 4060 - 32gb ram - 1tb ssd olması gerekiyor benim için

bu iki modeli düşünüyorum tek farkları ekran çözünürlüğü ve hz i

Ben dün aldım, victus %62.5 srgb gönderiyodu bunu bu modelle düzelttiler %100 srgb 120w ekran kartı ısınma sorunu olmayan r7 işlemci 32 ram 1 ssd ile şuan en fiyat performans bu bence

Ben dün aldım, victus %62.5 srgb gönderiyodu bunu bu modelle düzelttiler %100 srgb 120w ekran kartı ısınma sorunu olmayan r7 işlemci 32 ram 1 ssd ile şuan en fiyat performans bu bence
hocam hall sensör sorunu var diyolar ben yazı tura atmak istemiyorum çünkü geri iade de yapamıyoruz kolay bi şekilde bilemiyorum hp victus konusunda

2,3 k daha koyup msı almak daha mantıklı geliyor biliyorum msı parçaları kullanılıyor ama aslını almak daha mantıklı sanki
MSI ın ekranı kötü gamegaraj daha iyi o konuda.

arkadaşlar kendi sistemimi satıp bir laptop almayı düşünüyorum. ve en az 5 yıl beni götürücek iyi bir laptop almam gerekiyor. oynadığım oyunlar iyi sistem istiyorlar o yüzden şu iki seçenek arasında kaldım. öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim .

SSD ve Ramı kendine göre yüksek ya da alt modellerini bulabilirsin.

benim bıraktığım linktei ürünler çöpmü hocam alınır mı alınmaz mı

benim bıraktığım linktei ürünler çöpmü hocam alınır mı alınmaz mı
Acelen yoksa 5060 lı laptoplar beklenebilir gibi. Hem 4060 fiyatları düşer ya da bütçeye uygun 5060 alınabilir

nitro daha iyi alternatif olarak nitro 16 değil de nitro 5 de alabilirsiniz

O

O bütçede gamegaraj kadar donanım veren baska bir cihaz yok.Kontrolcü yazilimin guncelleme almamasi,bosta fan sesi şikayetleri dışında cok iyi cihaz.Nitro 16 alternatif olabilir ama islemciler arasında devasa fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nitro 5 bakma bile 62db fan sesi var.Yeni çıkan 85/175 watt çeken 5090li cihazlara eşdeğer fan sesini 4060ı soguturken veriyor.

ikisi de alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisi de alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,849
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!