Hangi Switch Bana Uygun?

Günümüzdeki mekanik klavyelerin çat çut seslerini sevmiyorum ve en az sesi olanlarda kırmızı ve beyaz switch'ler ama onların sesi bile bana fazla geliyor ayrıyetten mekanik klavyelerşn bu kadar yüksekte olmasınıda sevmiyorum bu yüzden Logitech 915 TKL çok hoşuma gitti ha bide TKL klavyeleri seviyorum sizden öneri siteyeceğim; mekanik, sessiz(birazcık sesi olsa sorun olmaz), yukarıdaki logitech klavye gibi olmak zorunda değil ama mümkünse switch anahtarları dışarıda olmasın ama en önem verdiğim sessizlik! Şimdiden teşekkürler
Tenkeyless seviyomuşsun, Anne Pro 2 şöyle bir %60 klavye var istersen bir Brown Switch versiyonuna bakabilirsin.

Profilimdeki adam Turancı bir Osmanlı paşası , Turancılık fikri tüm türk devletleri birleştirmektir. Espri yaptım :)
anladım şuan komik geldi Allah kimseyi esprisini açıklamak zorunda bıarkmasın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tenkeyless seviyomuşsun, Anne Pro 2 şöyle bir %60 klavye var istersen bir Brown Switch versiyonuna bakabilirsin.
o klavyeyi görmüştüm ama satan yeri bir türlü bulamadım bulduysan atabilir misin?

yok knk kemove daha iyidir 1 eğer alabilirseniz gateron yellow (normal olanlı) bir klvye toplayın ve switchlere o ring takın

anladım şuan komik geldi Allah kimseyi esprisini açıklamak zorunda bıarkmasın :)

o klavyeyi görmüştüm ama satan yeri bir türlü bulamadım bulduysan atabilir misin?
Attığım linkteki Banggod sitesi satış yapıyor, güvenilir firmadır.

dostum onun yerine kemove snow fox tercih etmelisin klavyeyi kullanıyorum ve sessiz değil gayet tatmin edici ve sesli tavsiyem o ring bir de gateron yellow

Anne Pro 2 biraz abartılıyor, normal bir %60 klavye.

Geri