garanti.1 hafta önce aldım çok olmasa da arada sırada ses kasma yapıp cızırtı yapıyor çözümü varmı
Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bir cızırtı olmadı ancak arkada herhangi bir ses olmadığında hafif bir çınlama yapıyor video,müzik vs açınca geçiyor bunu kastediyor olabilir misiniz ?1 hafta önce aldım çok olmasa da arada sırada ses kasma yapıp cızırtı yapıyor çözümü varmı
Yok kastetmek istediğim mesela video izlerken bi anda ses kasma donma şeklinde gelmeye başlıyorBen yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bir cızırtı olmadı ancak arkada herhangi bir ses olmadığında hafif bir çınlama yapıyor video,müzik vs açınca geçiyor bunu kastediyor olabilir misiniz ?
Başka bir usb girişini kullanmayı denediniz mi ?Yok kastetmek istediğim mesela video izlerken bi anda ses kasma donma şeklinde gelmeye başlıyor
denedim sanki şuanlık düzeldi gibiBaşka bir usb girişini kullanmayı denediniz mi ?
Sıkıntı olabilir veya driver sorunuda olabilirYok kastetmek istediğim mesela video izlerken bi anda ses kasma donma şeklinde gelmeye başlıyor