İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

İnternet Hizmetinizden Ne Kadar Memnunsunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    535
C.tesiye kadar turknetten memnundum internet hızı vs çok iyiydi c.tesiden beri her gün internet kesiliyor hız vasat 10mbps bile alamıyorum bir zamanlar bu sitede turknet onerdigim için utanıyorum cidden ve adamların sorunu çözmek adına bir çabası da yok

C.tesiye kadar turknetten memnundum internet hızı vs çok iyiydi c.tesiden beri her gün internet kesiliyor hız vasat 10mbps bile alamıyorum bir zamanlar bu sitede turknet onerdigim için utanıyorum cidden ve adamların sorunu çözmek adına bir çabası da yok
Telekom çalışma yapıyordur.

Kötünün iyisi
Telefondan ölçtüğümde 41/7 değerini aldım. Modemle aramda birkaç metre var.

1642003333490.png

Pubg beleş olmuş yükleyelim dedik durum bu

50/8 Türk Telekom kullanıyorum fena değil şu sıralar nedense kasılmalar falan fisten oluyor ama çok kısa sürüyor memnunum yani 2 aydır falan geçtik uzun vadede nasıl olacak bilmediğimden 5/10 diyorum kalan puanlar uzun vadedede böyle devam ederse değiştiririm VDSL sanırsam

20 yıllık binada oturuyorum türknet dışında başka hiç bir operatörde 10 mbps üstünde ve evden biri bağlanınca ping çıkmayan bir internete denk gelmedim türknete geçtim 65 mbps 7 upload 4 ms almaya başladım üstelik tüm ev halki bile bağlansa ms girmiyor baya memnunum

GıbırNet 35 6 paketi kullanıyorum.
Kullandığım süre boyunca sadece 1 kere kesildi, onda da planlı çalışma olması nedeniyleydi. Stabil olması beni aşırı memnun etti. Geçmek isteyenlere tavsiye ederim.

Türk telekom kullanıcısı olarak internetimden aşırı memnunum. Memnun olmadığım şey fiyatı ama onun da internet deneyimi ile alakası yok. Martta taahhüt bitince internet hızımı daha ucuza yükseltmek için türknete geçmeyi düşünüyorum.

100-Mbit Turknet memnunum şu ana dek sorun yaşamadım.

Geri