iphone 6s alınır mı?

Reaksiyon skoru
10
Şu an Samsung Galaxy A10 kullanıyorum telefonu küçültmek biraz da kullanım süremi azaltmak istiyorum, gün içerisinde en fazla whatsapp instagram falan kullanırım fotoğraf da öyle çok kaliteli olsun 4k olsun istemem tatmin etsin yeter. 2. el temiz %100 pil sağlıklı iphone 6s alınır mı ?

2ced7983ff3bc9ed9a9e81dddb1261ba.jpg

parayı cope at daha yararlı olur sarjda bır omrunu gecırmek mı ıstıyorsun sen ?

Şu an Samsung Galaxy A10 kullanıyorum telefonu küçültmek biraz da kullanım süremi azaltmak istiyorum, gün içerisinde en fazla whatsapp instagram falan kullanırım fotoğraf da öyle çok kaliteli olsun 4k olsun istemem tatmin etsin yeter. 2. el temiz %100 pil sağlıklı iphone 6s alınır mı ?
Dostum sırf iPhone olsun diye gidip 6 alacaksan kimse o telefona bakmıyor artık haberin olsun. Onun yerine Xiaomi gibi bir marka secebilirsin.

Oppo c25 aldım ben, telefonun şarjı 3 gün yetiyor.
Pil tasarrufunu açarsam 1 hafta yeter herhalde.

Nekadar sağlamn olursa olsun kardeşim. Min.8 bak dahada aşşasına bakma

İphone öneririm ama bütçen varsa son dönemlerde çıkan modellerini almanı tavsiye ederim onun dışında Xiaomi baya güzel bence

parayı cope at daha yararlı olur sarjda bır omrunu gecırmek mı ıstıyorsun sen ?
İphone öneririm ama bütçen varsa son dönemlerde çıkan modellerini almanı tavsiye ederim onun dışında Xiaomi baya güzel bence
Nekadar sağlamn olursa olsun kardeşim. Min.8 bak dahada aşşasına bakma
Dostum sırf iPhone olsun diye gidip 6 alacaksan kimse o telefona bakmıyor artık haberin olsun. Onun yerine Xiaomi gibi bir marka secebilirsin.
agalar benim için şöyle işlemcisi olsun şöyle grafik birimi olsun umurumda değil oyun oynamayacağım sosyal medyada da max 1 saat diyorum onun için pili yok 5000' miş 4000' miş önemli değil, mesajdan mesaja 1 günü mü çıkartsın yeter zaten ders çalışıtığım için kullanım süresini azaltmak istiyorum ve üniversite de zaten değişeceğim onun için çok dert etmiyorum
Post automatically merged:

bu koşullarda benim için uygun mudur yani

agalar benim için şöyle işlemcisi olsun şöyle grafik birimi olsun umurumda değil oyun oynamayacağım sosyal medyada da max 1 saat diyorum onun için pili yok 5000' miş 4000' miş önemli değil, mesajdan mesaja 1 günü mü çıkartsın yeter zaten ders çalışıtığım için kullanım süresini azaltmak istiyorum ve üniversite de zaten değişeceğim onun için çok dert etmiyorum

Eğer hoşuna gittiyse bence alabilirsin iphone iyi bir marka sonuçta

Siz Bilirsiniz. Karar sizin ve siz alacaksınız. Kötü değil nazaran iyi telefon diğer android lere bakaraktan kat ve kat daha iyi tabii ki. Yani size kalmış. Saygı duyarız :)

Sarj omru kisa alinmaz

Sıfır Oppo c25 al oyun da oynamayacakmışsın. Pil tasarrufunda telefonu az kullanırsan 1 hafta şarja takmana gerek kalmıyo.

Pil sağlığı yüzde yüz olan cihazın bataryası değişmiştir tabi ki. Genelde orijinal batarya da takılmaz ayrıca. Hem kim 1000 liralık telefona 350 liralık bataryayı takar ki :)
iPhone 6S ben de kullanıyorum kardeşim. Bataryası full kullanımda 2.5 saat yetiyor. Daha fazla kullanırım diyorsan powerbank ile dolaşman lazım :)
Uzun lafın kısası , eğer ki şarjı senin için sorun yaratmayacaksa alabilirsin.

Geri