İşlemci pini buzuk anakart Alınır mı?

alperennN

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
843
Resimde gördüğünüz gibi satıcı hafif bı buzulme var diyor 500 TL çalışır test ettiririm diyor aldım ben bunu tırnaklarını kaça yaptırırım Max ilerde sorun çıkarır mı yaptirmazsam

Ekler

• Screenshot_20220720-080041.jpg
    Screenshot_20220720-080041.jpg
    383.2 KB · Hit: 37
Resimde gördüğünüz gibi satıcı hafif bı buzulme var diyor 500 TL çalışır test ettiririm diyor aldım ben bunu tırnaklarını kaça yaptırırım Max ilerde sorun çıkarır mı yaptirmazsam
Benim gördüğüm sadece 3 4 noktada sorun var. Çalışabilir mi evet bu mümkün tabii ama emin olamadım. Tamir işi için sıradan bir yer değil, özellikle bu tarz tamirat işleri yapan noktalar var.

Keşke almasaydın riske girmişsin.

Keşke almasaydın riske girmişsin.
Almadım zaten 200 300 daha fazla verip h410 alırım sağlam alırım duyorum zaten m2 takacak biri değilim taksam da aparatlar falan var onları kullanırım

Riskli baya. Çalışır mı dersen çalışabilir tabii ama işte biraz risk. Ayrıca biraz fazla pin eğilmiş bence. Umarım sorunsuz çalışır.

Sorun çıkarır gibi duruyor😕

Hocam riske atmaya değmez bence. Anakart da arızalanmış olabilir.

Soket değişimi olması gerekiyor sıkıntı var pinlerde astarı yüzünü geçer bunun

Geri