Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Ben 1.10ben 1.90 ım
Ben 1.10ben 1.90 ım
Proteinden yana sorun yok şuan ki vücudumda zaten yağ kütlemde az kilo alınca hemen kasa çevirmeyi planlıyorum basketbolda hem cardio olurBende basketbolcuyum yarı profesyonel. Boyum 186 kilom 78 iken idealdım pandemiden dolayı şuan 83 maalesef göbek çıkmaya başladı. Kilo önemli değil yağ oranın önemli. Protein ağırlıklı beslenip 73-75 kilo olursan çok daha avantajlı olursun rakiplerinden.
Aga beeeBen 1.10
post up turnikede dar alanca kalınca oynuyorum. Tek point guard oynamadım şuana kadarEğer basketbolda post up oynayabiliyorsan kilo alıp fitness yapman senin baya yararına olur ben sf oynuyorum ama ligdeki sf lere göre biraz daha güçlü olduğum için rahat şekilde pf oynayıp post up oynayabiliyorum.
basketbolcuysan bence kilonu 65 de tut 60 70 arası farketmez. düzenli antrenmanlarını yap gerisini boşver1.80 13 yaşındayım basketbolcuyum şuan 50 kiloyum internette 71 kilo diyor kaç kilo olmam lazım.
Fitnessa gideceğim.
Güçlü olursan post up oynayabilirsin hep. Hem boyunda uzun yani. Özellikle rakibin senden güçsüz ve kısaysa çok iyi bir seçenek post up oynamakpost up turnikede dar alanca kalınca oynuyorum. Tek point guard oynamadım şuana kadar
post up oynuyorum spinle potaya bırakıyorum genellikleGüçlü olursan post up oynayabilirsin hep. Hem boyunda uzun yani. Özellikle rakibin senden güçsüz ve kısaysa çok iyi bir seçenek post up oynamak