KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1754323684056.webp

7 ağustostaki beta testte denicem 4060 ile 2kda sorunsuz oynatırsa satın alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
fc 26 da olur mu
Olur, aynı fiyata geliyor. Banka çevirisi ile 1710tl'ye geldi bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Ekran kartında çok rahat da işlemciye yük bindirecek gibi malum çok yıkım var oyunda, takip etmesi gerek işlemcinin.

İşlemci de 8 çekirdek ideal gibi duruyor.

Hocam EA nın sözleşmesine baktımda, olayı tespit ederlerse oyunu hesaptan silme hakları varmış

EA (Electronic Arts) Hizmet Şartları, genellikle şunları içerir:

• VPN kullanarak bölge değiştirme, dolaylı yoldan fiyat manipülasyonu sayılabilir.
  • Eğer EA bunu tespit ederse:
    • Oyununuz silinebilir,
    • Hesabınız kalıcı olarak banlanabilir,
    • Ödemeye rağmen oyuna erişiminiz engellenebilir.

Hesabımda birsürü oyun olduğu için riske girmicem ben izleriz artık yapcak bişi yok:)
hocam bu taktik yıllardır kullanılıyor herhangi bir ban riski vs yok bence

Adamlar şu şekilde düşünüyor olabilir mesela oyunu hiç de almayabilirdi en azından VPN ile alarak para kazandırdı bize, o yüzden biz ellemeyelim bunları alan alsın diyor olabilirler çünkü yıllardır duruyor bu taktik hala fixlemediler

Sonuçta 70 $ değil de 40 $ kazandılar ama gene de kazandılar, bu taktığı engelleyerek 40 $ da kazanamayacaklar o yüzden ellemiyor olabilirler

fc 26 da olur mu
olur

hocam bu taktik yıllardır kullanılıyor herhangi bir ban riski vs yok bence

Adamlar şu şekilde düşünüyor olabilir mesela oyunu hiç de almayabilirdi en azından VPN ile alarak para kazandırdı bize gene o yüzden biz ellemeyelim bunları alan alsın diyor olabilirler çünkü yıllardır duruyor bu taktik hala ellemediler

Sonuçta 70 $ değil de 40 $ kazandılar ama kazandılar gene de bu taktığı engelleyerek 40 $ da kazanamayacaklar o yüzden ellemiyor olabilirler

olur
Çok yaparsan hesap flagleniyor o sıkıntı, ben ilk defa yapıyorum, bazıları mesela oyun içi satın alımları bile öyle alıyormuş fifa için falan, ondan uyarı yemişler.

Çok yaparsan hesap flagleniyor o sıkıntı, ben ilk defa yapıyorum, bazıları mesela oyun içi satın alımları bile öyle alıyormuş fifa için falan, ondan uyarı yemişler.
abartmamak lazım tabi sonuç olarak yasal bir şey değil o yüzden göze batmamak lazım ama bir tane oyun aldın diye bir şey olmaz her yıl FIFA'yı bu şekilde alan insanlar var ama yılda bir kere yaptıkları için göze batmıyorlar

Hocam EA nın sözleşmesine baktımda, olayı tespit ederlerse oyunu hesaptan silme hakları varmış

EA (Electronic Arts) Hizmet Şartları, genellikle şunları içerir:

• VPN kullanarak bölge değiştirme, dolaylı yoldan fiyat manipülasyonu sayılabilir.
  • Eğer EA bunu tespit ederse:
    • Oyununuz silinebilir,
    • Hesabınız kalıcı olarak banlanabilir,
    • Ödemeye rağmen oyuna erişiminiz engellenebilir.

Hesabımda birsürü oyun olduğu için riske girmicem ben izleriz artık yapcak bişi yok:)
o sözleşmelerde daha neler yazıyordur, stemda bile adam oyunun sahibi olmadıgın yazıyor, sadece kullanma hakkına sahipsin diyor. ayrıca yıllarca bu şekilde alanlar var bişey olmadı

Alıntıyı görüntüle

oynatır ayarlara baktım frame generation bile var fps ler uçar bu şekilde

oyunun içine girip ayar yapabiliyorsunuz

Son düzenleme:
oyunun satışları iyi olursa o kadar düşecegini sanmıyorum
Zaten aksi bir şey söylemedim ki hocam??

Ayrıca aksine Oyun satışları istedikleri kadar iyi olmasa bile 1 sene sonra bile bırakın arkadası soylediği 2 doları ben 10 Doların altına bile Satılacağını hiç sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Belki oyunun ana menusune girebilirim diye acayim dedim betayi ama secure boot etkin değil hatasi veriyor. Benden kaynakli mi yoksa oyun henuz aktif olmadigi icin mi bilmiyorum deneyen oldu mu betaya girmeyi?

Belki oyunun ana menusune girebilirim diye acayim dedim betayi ama secure boot etkin değil hatasi veriyor. Benden kaynakli mi yoksa oyun henuz aktif olmadigi icin mi bilmiyorum deneyen oldu mu betaya girmeyi?
Oyuna girdim oynaya basıyorum doğal olarak oynayamıyorum. 9 Ağustosa kadar beklicem bakim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,488
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri