Olur, aynı fiyata geliyor. Banka çevirisi ile 1710tl'ye geldi bende.fc 26 da olur mu
Ekran kartında çok rahat da işlemciye yük bindirecek gibi malum çok yıkım var oyunda, takip etmesi gerek işlemcinin.
hocam bu taktik yıllardır kullanılıyor herhangi bir ban riski vs yok benceHocam EA nın sözleşmesine baktımda, olayı tespit ederlerse oyunu hesaptan silme hakları varmış
EA (Electronic Arts) Hizmet Şartları, genellikle şunları içerir:
- VPN kullanarak bölge değiştirme, dolaylı yoldan fiyat manipülasyonu sayılabilir.
- Eğer EA bunu tespit ederse:
- Oyununuz silinebilir,
- Hesabınız kalıcı olarak banlanabilir,
- Ödemeye rağmen oyuna erişiminiz engellenebilir.
Hesabımda birsürü oyun olduğu için riske girmicem ben izleriz artık yapcak bişi yok
olurfc 26 da olur mu
Çok yaparsan hesap flagleniyor o sıkıntı, ben ilk defa yapıyorum, bazıları mesela oyun içi satın alımları bile öyle alıyormuş fifa için falan, ondan uyarı yemişler.hocam bu taktik yıllardır kullanılıyor herhangi bir ban riski vs yok bence
Adamlar şu şekilde düşünüyor olabilir mesela oyunu hiç de almayabilirdi en azından VPN ile alarak para kazandırdı bize gene o yüzden biz ellemeyelim bunları alan alsın diyor olabilirler çünkü yıllardır duruyor bu taktik hala ellemediler
Sonuçta 70 $ değil de 40 $ kazandılar ama kazandılar gene de bu taktığı engelleyerek 40 $ da kazanamayacaklar o yüzden ellemiyor olabilirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olur
abartmamak lazım tabi sonuç olarak yasal bir şey değil o yüzden göze batmamak lazım ama bir tane oyun aldın diye bir şey olmaz her yıl FIFA'yı bu şekilde alan insanlar var ama yılda bir kere yaptıkları için göze batmıyorlarÇok yaparsan hesap flagleniyor o sıkıntı, ben ilk defa yapıyorum, bazıları mesela oyun içi satın alımları bile öyle alıyormuş fifa için falan, ondan uyarı yemişler.
o sözleşmelerde daha neler yazıyordur, stemda bile adam oyunun sahibi olmadıgın yazıyor, sadece kullanma hakkına sahipsin diyor. ayrıca yıllarca bu şekilde alanlar var bişey olmadıHocam EA nın sözleşmesine baktımda, olayı tespit ederlerse oyunu hesaptan silme hakları varmış
EA (Electronic Arts) Hizmet Şartları, genellikle şunları içerir:
- VPN kullanarak bölge değiştirme, dolaylı yoldan fiyat manipülasyonu sayılabilir.
- Eğer EA bunu tespit ederse:
- Oyununuz silinebilir,
- Hesabınız kalıcı olarak banlanabilir,
- Ödemeye rağmen oyuna erişiminiz engellenebilir.
Hesabımda birsürü oyun olduğu için riske girmicem ben izleriz artık yapcak bişi yok
oynatır ayarlara baktım frame generation bile var fps ler uçar bu şekilde
Zaten aksi bir şey söylemedim ki hocam??oyunun satışları iyi olursa o kadar düşecegini sanmıyorum
Oyuna girdim oynaya basıyorum doğal olarak oynayamıyorum. 9 Ağustosa kadar beklicem bakimBelki oyunun ana menusune girebilirim diye acayim dedim betayi ama secure boot etkin değil hatasi veriyor. Benden kaynakli mi yoksa oyun henuz aktif olmadigi icin mi bilmiyorum deneyen oldu mu betaya girmeyi?
Şooyle bı 500-600 e düşse de alsak uawSecure boot aktif degilmis benim pcde biosdan actim halloldu tamam ama girilmiyor tabi dogru
aynen secure boot artık açık olmak zorunda bf oyunlarındaSecure boot aktif degilmis benim pcde biosdan actim halloldu tamam ama girilmiyor tabi dogru