Gurkanpiro
80+ Gold
sanmamfanın hızından ola blr mi
sanmamfanın hızından ola blr mi
Muhtemelen içinden çıkan macun yüzündendir onu değiştirinmerhaba ben strong s-tr600 aldım ve bir fark görmedim stok soğutucu ile arasında. Valoranta stok soğutucu ile 75 derece bunu taktım 68 derece daha düşük olması lazım değil mi ?
işlemci : 5 5600
yok yani sadece demek istediğim boş para verdim stok fan da aynı nerece nerdeyse acaba neden ola blr bilemedimRahatsız ediyorsa fan hızını yükselip deneyin ama gerek yok
Şimdi fan sıcaklığa göre döndüğü için böyle olabilir aldığınız soğutucu güzel ama başka bir macun alın en yakın zamanda içinden çıkan macunun kalitesi çok iyi değildiryok yani sadece demek istediğim boş para verdim stok fan da aynı nerece nerdeyse acaba neden ola blr bilemedim
yani bu ayar fln yapmak lazım değil mi taktıktan sonra ben bugün yeni ssd aldım windows fln kurdum ayar fln yapmak gerekmiyor mu ?Şimdi fan sıcaklığa göre döndüğü için böyle olabilir aldığınız soğutucu güzel ama başka bir macun alın en yakın zamanda içinden çıkan macunun kalitesi çok iyi değildir
Şimdi fan sıcaklığa göre döndüğü için böyle olabilir aldığınız soğutucu güzel ama başka bir macun alın en yakın zamanda içinden çıkan macunun kalitesi çok iyi değildir
nedense şimdi tıkırtı sesi geliyor neden ola blrŞimdi fan sıcaklığa göre döndüğü için böyle olabilir aldığınız soğutucu güzel ama başka bir macun alın en yakın zamanda içinden çıkan macunun kalitesi çok iyi değildir
hocam zaten fiyat farkı var arada ama beni stoklan 75 fln dı bunlan 68 derece oluyor valoda birde siz kutudan çıkan macunumu kullandınız ?5600 için bunu yeni aldım
valoda stok ile 82-86 arasında değişen sıcaklık değerleri kule tipi ile 56-59 arasında değişiyor. Hatta bu aralar hava soğuk diye 50-55 arası
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
havaların neresi soguk kral5600 için bunu yeni aldım
valoda stok ile 82-86 arasında değişen sıcaklık değerleri kule tipi ile 56-59 arasında değişiyor. Hatta bu aralar hava soğuk diye 50-55 arası
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hocam günümüzde en çok sistem isteyen oyunlar nelerdirAAA oyunlarda sıcaklık nasıl? 68 derece kötü değil.
last of us rdr2Hocam günümüzde en çok sistem isteyen oyunlar nelerdir
Last of us,elden ring, hogwarts legacy gibi oyunlardır diye düşünüyorum. Rdr2 nin optimizasyonu aşırı iyi olduğu için onu katmıyorum benHocam günümüzde en çok sistem isteyen oyunlar nelerdir
Phantom spirit ile rdr2 de 50 geçmiyor (işlemci 5600)merhaba ben strong s-tr600 aldım ve bir fark görmedim stok soğutucu ile arasında. Valoranta stok soğutucu ile 75 derece bunu taktım 68 derece daha düşük olması lazım değil mi ?
işlemci : 5 5600