- Konu Sahibi Konu Sahibi
O demir parçayı mı ters çevireyim ?Hayır Fanın kendisini ters çevirip takman lazım
O demir parçayı mı ters çevireyim ?Hayır Fanın kendisini ters çevirip takman lazım
Dostum demir parça (radyatör) kalsın. FAN demir parçaya tel yardımı ile sabitlenmiş. O teller yardımı ile fanı sökeceksin ve fanı ters çevirip ( kablo çıkan kısmı arkaya gelecek şekilde) tekrar takacaksın.O demir parçayı mı ters çevireyim ?
Heyecanla okuyorum
Örnek video varmı ben anlamadım tam kbDostum demir parça (radyatör) kalsın. FAN demir parçaya tel yardımı ile sabitlenmiş. O teller yardımı ile fanı sökeceksin ve fanı ters çevirip ( kablo çıkan kısmı arkaya gelecek şekilde) tekrar takacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paylaştım yukarıyaÖrnek video varmı ben anlamadım tam kb
Hocam pc ci kabloların yerlerini düzgün yapmamış diye yapamadım ilkte ama duzeltim olmuş muPaylaştım yukarıya
Hah şimdi oldu eline sağlık. Bir oyun testi yap görelim.Hocam pc ci kabloların yerlerini düzgün yapmamış diye yapamadım ilkte ama duzeltim olmuş mu
HemenHah şimdi oldu eline sağlık. Bir oyun testi yap görelim.
Hocam allah sizde razı olsun çok teşekkür ederim şimdi 56 derece fln oldu hafif cızırtı var ama sıkıntı olur muHah şimdi oldu eline sağlık. Bir oyun testi yap görelim.
Rica ederim. Cızırtı tam olarak nereden geliyor? ( FAN çıkış kablosu fana temas ediyor olabilir mi? )Hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam allah sizde razı olsun çok teşekkür ederim şimdi 56 derece fln oldu hafif cızırtı var ama sıkıntı olur mu
Onu tam anlayamadımRica ederim. Cızırtı tam olarak nereden geliyor? ( FAN çıkış kablosu fana temas ediyor olabilir mi? )
FAN nın kablosu dönen parçaya temas ediyor olabilir. Kabloyu biraz oynat. Yukarı doğru hafif çekOnu tam anlayamadım
Hocam içindeki kablo değmiyor gibi çektim fln da böyle hafif cızırtı geliyorFAN nın kablosu dönen parçaya temas ediyor olabilir. Kabloyu biraz oynat. Yukarı doğru hafif çek
Daha önce varmıydı o ses?Hocam içindeki kablo değmiyor gibi çektim fln da böyle hafif cızırtı geliyor