Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teslim alan arkadaşlar sorun nedir monitörün? Neden beğenmediniz?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
bende beyazda ve sarıda belli olan kırmızı piksel çıktı

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kalite kontrol sorunları var. Çok sayıda çalışmayan veya ölü pikselli ünite var.
Çalışmayan monitör olması çok zor. Çalışmayan pikseli kastettiysen o da ölü piksel ile aynı şey değil mi?

Neyse, sorun ölü pikselse sadece haklısınız. Lenovo genelde saçma renk sıcaklığı ayarıyla gönderiyor. Geçen sefer ayarı değiştirip düzelteceğini bilmeyen insanlar iade etmişti. Acaba onun gibi bir şey mi diye merak ettim.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Oğuz
Oğlum ne ara ilki geldi kurdun gönderdin de ikinciyi ayarladın. Maşallah
Cuma bi sipariş ettim. Kesin dedim bi aksilik çıkar ikinci monitörüde cumartesi sipariş ettim. İlkine görüntü gelmedi iade ettim. Bugun gelen sağlam sorunu yok. Akşam ışık sızmasına bakacağım o kadar.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende beyazda ve sarıda belli olan kırmızı piksel çıktı
Sıkışık piksel deniyor ona (stuck pixel). Hafifçe üstüne sağına soluna bastırın. Olmazsa farklı renklerde biraz açık tutun. Düzelmezse iade edersiniz. Dediklerim denemeye değer.

SadeceSeyf

80+ Gold
Çalışmayan monitör olması çok zor. Çalışmayan pikseli kastettiysen o da ölü piksel ile aynı şey değil mi?

Neyse, sorun ölü pikselse sadece haklısınız. Lenovo genelde saçma renk sıcaklığı ayarıyla gönderiyor. Geçen sefer ayarı değiştirip düzelteceğini bilmeyen insanlar iade etmişti. Acaba onun gibi bir şey mi diye merak ettim.
Hocam bildiğin monitör çalışmıyor. Ekran gelmiyor Maalesef. Gri ekranda kalıyor. Televizyonda android cihaz ile denedim. Televizyonda HDMI ışığı yanmıyor bile. Kapanıyor monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer

Yok hocam, bildiğiniz çalışmayan monitörden bahsediyorum. Sayıca çok fazla değil ama iki tane çıktı sanırım bu konuda şimdiye dek ve bence bir tane bile çok. Onun dışında ölü piksel de bayağı var göründüğü kadarıyla.

SadeceSeyf

80+ Gold

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
bugün sipariş edecektim de herkeste sorun çıkmış sanırım

Top Bottom