Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

arkadaslar kampanya var mi birlestirebilecegimiz para yok
parolapara 800 e 400 tl indirimi ile birleştirebilirsiniz. ayrıca 100 tl de hepsiburada özel indirimi olur. toplam 500 tl düşer.

Ne için başvurmuştunuz hocam, ölü piksel falan mı? HB direkt iade alıyordu ne yaşadınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ ol hocam, aklım bunda kalacak benim şu an da Legion 25i-30 kullanıyorum memnunum ondan 2k versiyonuna geçmek istiyorum. Bir bakacağım yine de sağ ol
4kya satıldığında iptal etmişlerdi o zaman fiyatı 6k idi. Almak için başvurdum. 12kya satıyoruz kötü niyetli kullanıcı dedikleri için red verdiler. Tüm kanıtlara rağmen 😄

Hepsiburada THH savunmasında bu monitörü 12kya satıyoruz dediği için red yedim ne derlerse inanıyor herhalde heyet ürüne bakmadan 😄
Aylarca karar vermeyip bekletirler, sonra gelen cevaba bakıp onur kırıcı cümleler ekleyip ret verirler.

Aylarca karar vermeyip bekletirler, sonra gelen cevaba bakıp onur kırıcı cümleler ekleyip ret verirler.
Heyet savunmamı okumamış bile ürün hiçbir zaman 12kya satılmadı Hepsiburada da tek fiyata satılıyor o da 12k falan yazmış delirirsin.

Şimdi bunu Apu sistem için kullansak sorun olur mu? Görüntü kalitesinde problem yaşar miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,263
Üyeler
173,339
Son üye
Pippin
Geri