Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Nuri Emir kaygusuz
arkadaslar kampanya var mi birlestirebilecegimiz para yok
parolapara 800 e 400 tl indirimi ile birleştirebilirsiniz. ayrıca 100 tl de hepsiburada özel indirimi olur. toplam 500 tl düşer.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne için başvurmuştunuz hocam, ölü piksel falan mı? HB direkt iade alıyordu ne yaşadınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağ ol hocam, aklım bunda kalacak benim şu an da Legion 25i-30 kullanıyorum memnunum ondan 2k versiyonuna geçmek istiyorum. Bir bakacağım yine de sağ ol
4kya satıldığında iptal etmişlerdi o zaman fiyatı 6k idi. Almak için başvurdum. 12kya satıyoruz kötü niyetli kullanıcı dedikleri için red verdiler. Tüm kanıtlara rağmen 😄

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
furkan
Hepsiburada THH savunmasında bu monitörü 12kya satıyoruz dediği için red yedim ne derlerse inanıyor herhalde heyet ürüne bakmadan 😄
Aylarca karar vermeyip bekletirler, sonra gelen cevaba bakıp onur kırıcı cümleler ekleyip ret verirler.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aylarca karar vermeyip bekletirler, sonra gelen cevaba bakıp onur kırıcı cümleler ekleyip ret verirler.
Heyet savunmamı okumamış bile ürün hiçbir zaman 12kya satılmadı Hepsiburada da tek fiyata satılıyor o da 12k falan yazmış delirirsin.

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
BEKİR ALTIN
Şimdi bunu Apu sistem için kullansak sorun olur mu? Görüntü kalitesinde problem yaşar miyim

Top Bottom