Neler Yeni

Yardım Lian-li o11 dynamic evo rgb vs deepcool morpheus hangisi?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Lian-li o11 dynamic evo rgb vs deepcool morpheus BU kasarlardan hangisi sizce Beyaz sistem için. Deepcool morpheus var hali hazırda satıp aynı fiyata LİAN-Lİ ye geçmeye değer mi? SOĞUTMA performansı nasıldır ? değer mi white sistem için ?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım
soğutma performansında fark göreceğinizi sanmıyorum. Akvaryum tipi kasalar standart kasalar gibi olmuyor pek. Beyaz takıntınız ve paranız varsa geçin hocam.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soğutma performansında fark göreceğinizi sanmıyorum. Akvaryum tipi kasalar standart kasalar gibi olmuyor pek. Beyaz takıntınız ve paranız varsa geçin hocam.
şuan deepcool morpheusta var hocam beyaz buda hiç kullanmadım yavaş yavaş topluyorum indirim oldukça. satıp aynı fiyata hemen hemen alabiliyorum. tek sıkıntım arctic 3 420 mm sığar mı lian li ye ve soğutmada arada fark olur mu lianli ile ilgili? beyaz sistem dizeceğim için akvaryum biraz daha güzel gibi duruyor ama soğutma ve sıvı soğutucum sığar mı ondan dolayı kafama takıldı

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Eren Bilal Cihan
Lian-li o11 dynamic evo rgb vs deepcool morpheus BU kasarlardan hangisi sizce Beyaz sistem için. Deepcool morpheus var hali hazırda satıp aynı fiyata LİAN-Lİ ye geçmeye değer mi? SOĞUTMA performansı nasıldır ? değer mi white sistem için ?
Doğru fan kombinasyonuyla normal kasadan farkı kalmıyor alabilirsiniz

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım
şuan deepcool morpheusta var hocam beyaz buda hiç kullanmadım yavaş yavaş topluyorum indirim oldukça. satıp aynı fiyata hemen hemen alabiliyorum. tek sıkıntım arctic 3 420 mm sığar mı lian li ye ve soğutmada arada fark olur mu lianli ile ilgili? beyaz sistem dizeceğim için akvaryum biraz daha güzel gibi duruyor ama soğutma ve sıvı soğutucum sığar mı ondan dolayı kafama takıldı
Hocam şöyle örnek veriyim bende de deepcool ck560 var. Mining çıkması rog 2060 max 65 dereceyi görüyor. 7500f phantom spirit ile cinebech multicore tam yükte max 67 derecede oyunlarda da 50 60 bandında seyrediyor.
Deepcool on onumara bir markaymış hem soğutması hem sessizliği iyi. Tek kötü yanı kasa beyaz ama içi siyah tam beşiktaşlı adam kombini.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Hocam şöyle örnek veriyim bende de deepcool ck560 var. Mining çıkması rog 2060 max 65 dereceyi görüyor. 7500f phantom spirit ile cinebech multicore tam yükte max 67 derecede oyunlarda da 50 60 bandında seyrediyor.
Deepcool on onumara bir markaymış hem soğutması hem sessizliği iyi. Tek kötü yanı kasa beyaz ama içi siyah tam beşiktaşlı adam kombini.
ben işte hepsini beyaz yapıcam. sırf lianli güzel duruyor diye geçmek istediğimden istediğim fiyata deepcool morpheusu satabilirsem tabi bilemedim. deepcool önü mesh ve 13 fan takılabiliyor ve dijital ekranı var. sistem sıcaklığını gösteren. lian li de güzel cidden duruşu filan :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru fan kombinasyonuyla normal kasadan farkı kalmıyor alabilirsiniz
beyaz sistem için deepcool morpheus white satıp geçmeye değer mi peki hocam.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Eren Bilal Cihan
ben işte hepsini beyaz yapıcam. sırf lianli güzel duruyor diye geçmek istediğimden istediğim fiyata deepcool morpheusu satabilirsem tabi bilemedim. deepcool önü mesh ve 13 fan takılabiliyor ve dijital ekranı var. sistem sıcaklığını gösteren. lian li de güzel cidden duruşu filan :D

Değer hocam akvaryum kasanın duruşu bi başka oluyor

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Değer hocam akvaryum kasanın duruşu bi başka oluyor
peki hocam bende şuan Arctic III 420 mm var bu Lianli o11 dynamic evo RGB olan modele sığar mı biliyorsundur bu arctic soğutma bloğu kalın baya normallere göre o yüzden kasa bulmak sorun oluyor. kesin sığar mı

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım

Hocam içinizde ukte kalacağına canınızın istediğini yapın. Morpheusun talibi olacaktır.
Bu arada arctic 420 sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın. Her 420 destekleyen kasaya sığmıyormuş. Onu iyi araştırın hocam.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Hocam içinizde ukte kalacağına canınızın istediğini yapın. Morpheusun talibi olacaktır.
Bu arada arctic 420 sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın. Her 420 destekleyen kasaya sığmıyormuş. Onu iyi araştırın hocam.
aynen onu bilene sormak lazım konu açayım

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
acikcasi lian li kasa aldıktan sonra bütün setimi lian li dizdim çok fazla memnunum

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Top Bottom