Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
yusuf
Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.

Alıntıyı görüntüle

Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.
KURULUM ÜCRETİ AYLIK 70 LİRA EKLEYİN

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
Yanlış algılıyorsunuz. Kurulum ücreti söylerken pakete dahil fiyattır diye belirtiyor. Her mesajda ek ücret yok diye belirtmişim. Hala gelip büyük harflerle aynı şeyi yazıyorsunuz.
Evet bana söylemedi bile aylık 409 TL 100mbps ücreti + modem ücreti dedi.

NightWish2434

80+ Silver
superonline kullanıyorum valoda sabit 5ms aynı fiyattan satılıyor. ttyi düşmanıma bile tavsiye etmem

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,768
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
aradılar geçişi yaptım

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Y K
2 yıldır 1000 mbit superonline kullanıyorum, 2 dakika bile olsa internet hiç kesilmedi, telekom özellikle akşamları bant genişliğinden midir bilemiyorum ama çok yavaşlıyordu kopuyordu. Çözdüremedim, ceza kestiler bana, mahkemelik olduk nihayetinde aldım paramın bir kısmını superonline candır.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
An itibaren geçmiş bulunmaktayım
1000010185.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Uğur ceylan
kusura bakmayın ben mi yanlış anladım diyelim şuan ki tahhüt haziranda bitiyor bu kampanya değişikliğinde tahüt şuan ki tarihten itibaren 15 ay değil de eski tarifeye göre mi bitiyor(haziran)
Konuyu açan arkadaşın bahsettiğine göre taahhüt sıfırdan başlıyor bende o yüzden başvurdum mesaj geldi bakalım
Degerli Musterimiz, evde/iste internet hattiniza ait sikayetiniz isleme alinmistir. .... bildirim numarasi ile takip edebilirsiniz. B001
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıldır 1000 mbit superonline kullanıyorum, 2 dakika bile olsa internet hiç kesilmedi, telekom özellikle akşamları bant genişliğinden midir bilemiyorum ama çok yavaşlıyordu kopuyordu. Çözdüremedim, ceza kestiler bana, mahkemelik olduk nihayetinde aldım paramın bir kısmını superonline candır.
Yanlış hatırlamıyorsam bir defa yavaşlama yaşadım onun haricinde 15 aydır fikan sorun olmadı benim ttnet de bu arada kocaelindeyim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

superonline kullanıyorum valoda sabit 5ms aynı fiyattan satılıyor. ttyi düşmanıma bile tavsiye etmem
Eğer benim gibi bölgende sadece ttnet fiber varsa el mahkum kullanıyorsun dostum yoksa bende asla ttnet e para yedirmem

emre6840

80+
Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.

Alıntıyı görüntüle

Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.
Yararlandım Allah razı olsun. 24mps'ye 479tl ödüyordum, artık 35mps'ye 359tl ödüycem 🙏

Son düzenleme:

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Batuhan Divrik
Konuyu açan arkadaşın bahsettiğine göre taahhüt sıfırdan başlıyor bende o yüzden başvurdum mesaj geldi bakalım
Degerli Musterimiz, evde/iste internet hattiniza ait sikayetiniz isleme alinmistir. .... bildirim numarasi ile takip edebilirsiniz. B001
Evet taahhüt sıfırdan başlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
MERTCAN ÖZTÜRK
TT tarafından arandım normal şartlar da cayma bedeli vs. ödenmiyor ancak benim aboneliğim internetten yapmıştım %50 ilk 3 ay indirim vardı onu alıyorlar 300 TL gibi bir ücret onun haricinde geçiş yaptım teşekkürler bilgilendirme için.
hocam ben turknetten turk telekoma geçiş başvurusu yapmıstım daha geçiş olmadı 100 mbit için ilk 3 ay 285 sonra 580 demişlerdi. Şimdi tt ye geçtiğim gün direk bu kampanyaya geçsem yinede 300 tl gibi bişey çıkarmı. siz ne kadar kullandıktan sonra bu tarifeye geçtiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Erbaş
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, mevcut aile evimde türknet gigafiber kullanıyorum 1000 mbps. Evleneceğim için yeni ev tuttum. Bina sıfır ve bina girişinde hem türk telekom hem de kablonet in fiber kutuları mevcut. ikisinde de 1000 mbps hızlarla bağlantı yapılıyor. Acaba Türk telekom mu kullanmalıyım yoksa kablonet mi tavsiyeniz ne olur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,077
Üyeler
167,242
Son üye
ballisthenos
Top Bottom