Neler Yeni

Millenicom geçmeli miyim?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
teşekkür ederim kral.

45 TL ödüyoruz.15 TL indirim.
Cezanız 75 TL olacak. Bu ücret taahhüt iptalinden itibari ayda TT tarafından kesilecek. O faturayı normal bir şekilde ödeyip, Millenicom'a attığınız taktirde fatura nüshasını(TT desteği arayıp faturayı e-mailinize isteyebilirsiniz) Millenicom'a ilettiğiniz taktirde, takibi ayda fatura bedeli, millenicom faturanızdan kesilecek.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
teşekkür ederim kral.

45 TL ödüyoruz.15 TL indirim.
Rica ederim bu arada Millenicom engelli indirimi sunuyor galiba ama emin değilim. Bu arada geçerken benim kodumu kullanırsan sana da bana da bir ay bedava olur.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Cezanız 75 TL olacak. Bu ücret taahhüt iptalinden itibari ayda TT tarafından kesilecek. O faturayı normal bir şekilde ödeyip, Millenicom'a attığınız taktirde fatura nüshasını(TT desteği arayıp faturayı e-mailinize isteyebilirsiniz) Millenicom'a ilettiğiniz taktirde, takibi ayda fatura bedeli, millenicom faturanızdan kesilecek.
Teşekkür ederim.Çok güzel anlattın.
Rica ederim bu arada Millenicom engelli indirimi sunuyor galiba ama emin değilim. Bu arada geçerken benim kodumu kullanırsan sana da bana da bir ay bedava olur.
Kodu söyle yazayım bir yere kral.

Phenoma

80+ Silver
Milrnnicom hakkımda bir deneyimim yok ama TTNet iyi teklif vermiş.
Müşteri hizmetleri kısmı şansa bağlı biraz. Kuzenimin İnterneti ile deli gibi ilgilenen TTNet bizimle ilgilenmediğin için Vodafone a geçmek zorunda kaldık
İsterseniz altyapı var mı diye Kablonet e de bir bakın

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Millenicom'a geçmen daha iyi olur, rehberimi oku ve aklına takılan şeyler olursa sor lütfen.
Hocam ben kendi altyapım ile ilgili soru sorayım altyapım 60mbps destekliyor millenicoma geçerken 50mbps paketine mi geçmeliyim 100mbps paketine mi ikiside aynı fiyat.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam ben kendi altyapım ile ilgili soru sorayım altyapım 60mbps destekliyor millenicoma geçerken 50mbps paketine mi geçmeliyim 100mbps paketine mi ikiside aynı fiyat.
Bildiğim kadarıyla Milleni.com'da 50 MBps paketi mevcut değil. Hepsi fiber olmakla birlikte 16-35 ve 100Mbps hız paketleri bulunuyor. Bunların fiyatları taahhütlü ve taahhütsüz olarak ayrılıyor. İsterseniz mesaj atın. Yardımcı olurum size.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Arkadaşlar Türk telekom kullanıyorum.35 lik paket alıyordum 27 hız veriyorlardı.Sonra 22 ye düştü.Taahhütün bitmesine 2 ay kaldı.Millenicom cayma bedelini karşılıyor zaten.Peki geçmeli miyim Millenicoma?
Türknette var aklımda.Engelli indirimlerinden yararlanabiliyorum.Türknet 100 mbps ye 64 TL diyor.Güzel fiyat.Fakat müşteri hizmetleri çok kötü olduğunu duydum.Millenicom da engelli indirimi veriyor mu bilmiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Eğer Turknet daha ucuzsa geçebilirsin bence.Ben memnunum ama bağlattığımdan beri neredeyse hiç müşteri hizmetleriyle işim olmadı.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Eğer Turknet daha ucuzsa geçebilirsin bence.Ben memnunum ama bağlattığımdan beri neredeyse hiç müşteri hizmetleriyle işim olmadı.
Hocam fiyat çok güzel veriyorlar fakat müşteri hizmetleri olayı çok arada bıraktı.
Hangi şehirdesiniz?

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Hocam fiyat çok güzel veriyorlar fakat müşteri hizmetleri olayı çok arada bıraktı.
Hangi şehirdesiniz?
Sıkıntısız bağlanırsa müşteri hizmetleriyle bir işiniz olmazsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.Zaten altyapı ttnin.Adanadayım.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Arkadaşlar Türk telekom kullanıyorum.35 lik paket alıyordum 27 hız veriyorlardı.Sonra 22 ye düştü.Taahhütün bitmesine 2 ay kaldı.Millenicom cayma bedelini karşılıyor zaten.Peki geçmeli miyim Millenicoma?
Türknette var aklımda.Engelli indirimlerinden yararlanabiliyorum.Türknet 100 mbps ye 64 TL diyor.Güzel fiyat.Fakat müşteri hizmetleri çok kötü olduğunu duydum.Millenicom da engelli indirimi veriyor mu bilmiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
hocam cayma bedelini karşılyorlar mı gerçekten? bende telekom kullanıyorum sizle aynı sorunları yaşıyorum ama iptal etmek istediğimde sözleşmem olduğu için çok fahiş 1500tl gibi bi bedel çıkıyor yani millenicoma geçince o bedeli karşılıyorlar mı? yanlış mı anladım.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam cayma bedelini karşılyorlar mı gerçekten? bende telekom kullanıyorum sizle aynı sorunları yaşıyorum ama iptal etmek istediğimde sözleşmem olduğu için çok fahiş 1500tl gibi bi bedel çıkıyor yani millenicoma geçince o bedeli karşılıyorlar mı? yanlış mı anladım.
Ödediğiniz fatura tutarı,
İndirim tutarı,
Taahhüt süreniz,
Taahhütün bitme süresini belirtirseniz size cayma bedelinin miktarını söyleyebilirim.

1.500 TL gibi bir fiyat yok. Hiç olmadı. Bunun için cidden yüksek bir indirimle kullanıyor olmanız gerekiyor internetinizi.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bildiğim kadarıyla Milleni.com'da 50 MBps paketi mevcut değil. Hepsi fiber olmakla birlikte 16-35 ve 100Mbps hız paketleri bulunuyor. Bunların fiyatları taahhütlü ve taahhütsüz olarak ayrılıyor. İsterseniz mesaj atın. Yardımcı olurum size.
Yok hocam 50'de var ama 100 ile aynı fiyat olduğu için koymamışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom