Monitörü kırdım napacağım

Alomoncy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Bi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.
20250914_153315.webp

Paneli hakkın rahmetine kavuşturmuşsun maalesef. Bunun onarımı aşırı pahalı olur. Kamu spotu: Rekabetçi oyunlar oynamayın!

Çıldıracağım ya, benim monitörün paneli kendi kendine bozuluyor millet monitörünü döve döve bozuyor lükse bak. :D

Paneli hakkın rahmetine kavuşturmuşsun maalesef. Bunun onarımı aşırı pahalı olur. Kamu spotu: Rekabetçi oyunlar oynamayın!

Çıldıracağım ya, benim monitörün paneli kendi kendine bozuyor millet monitörünü döve döve bozuyor lükse bak. :D
Neyse seneye sınav senem oyun oynamam artık :D

Çıldıracağım ya, benim monitörün paneli kendi kendine bozuluyor millet monitörünü döve döve bozuyor lükse bak. :D
Hayatımda 1 kez şunu yaptım ama onda da hiç pişmanlık yaşamadım 2k bi monitörü yumruklamıştım çok şükür bağımlılıktan kurtulmamı sağladı bir nevi

o monitör artık çöp oldu, garantiye yollasan kullanıcı hatası der 1 monitör parasına tamir yaparlar :D
monitör sigorta yaptırdıysan değişim olur ama :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri