Mouse kullanırken elim çok terliyor.

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
elim çok terliyor sinirim bozulmaya başladı mouse Versitale GX-7 eski bi mouse'M vardı 30TL lik onda bile öyle bir şey yok bunda niye böyle oluyor anlamadım çok ucuz mouse önerileride alabilirim bu arada nasıl geçer bu terleme?

elim çok terliyor sinirim bozulmaya başladı mouse Versitale GX-7 eski bi mouse'M vardı 30TL lik onda bile öyle bir şey yok bunda niye böyle oluyor anlamadım çok ucuz mouse önerileride alabilirim bu arada nasıl geçer bu terleme?
bende tüm mouselerde terleme oluyor ben napayım

Stresliyken bende de terleme oluyordu.Mouse ile alakalı değil bence.

Bende de bu sorun vardı, monster mouse a geçince düzeldi. Steelseries denedim, asus denedim, a4tech mouse da denedim hiçbiri fayda etmedi. Tek çare monster.

Bu yorumda ürün yerleştirme bulunmaktadır

mouse yapısında göre değişiyor benim mousemin üstüde kadifemsi tarzda ama terletme yapmıyor önceki mousemin üst tarafı pürüssüzdü kuzenimde sıkıntı yoktu amabenim elim terliyordu mesela

muhtemelen seninki s3 miniden iphone xrye geçince androidlere laf atan adam gibi olur biraz
20220102_171623.jpg

Geri