Nedir bu AMD fanboyluğu?

Forumda neden olur olmadık her konuda AMD işlemci öneriliyor? İ7 mi alayım i9 mu diye soruyorum herkes soruma cevap vermek yerine AMD al yazıyor anakartım intel diyorum anakart al diyorlar bunu anlamıyorum.
Çünkü intel son 3 senedir batırıyor kral amd daha performanslı iken niye intel aldıralım sana

Forumda neden olur olmadık her konuda AMD işlemci öneriliyor? İ7 mi alayım i9 mu diye soruyorum herkes soruma cevap vermek yerine AMD al yazıyor anakartım intel diyorum anakart al diyorlar bunu anlamıyorum.
soket de soket hocam ben de aynısını yaşıyorum. fiyatları aynı olsa işlemi olarak anlarım da yok. 2 kat fark var yine de amd öneriyor. çoklu çekirdek lazım diyorum olsun am5 al soket uzun vade falan :D

Senin Sorununa Göre Önermeleri Yanlış Ama Olay Fanboyluk Değil Kalite Ve Fiyat Performans Olması Şuan Bariz Şekilde Her Türlü Amd İntelden Daha İyi Ve Daha Fiyat Performans O Yüzden Normal Önermeleri

İntelden amd geçtim

soket de soket hocam ben de aynısını yaşıyorum. fiyatları aynı olsa işlemi olarak anlarım da yok. 2 kat fark var yine de amd öneriyor. çoklu çekirdek lazım diyorum olsun am5 al soket uzun vade falan :D
amd şuan diğer işlemlerdede daha iyi diye biliyorum

amd şuan diğer işlemlerdede daha iyi diye biliyorum
çekirdek sayısının çok olduğu işlemciler threadripper falan oluyor genelde. öyle inteldeki gibi 20 çekirdek ryzen hatırlamıyorum hocam

çekirdek sayısının çok olduğu işlemciler threadripper falan oluyor genelde. öyle inteldeki gibi 20 çekirdek ryzen hatırlamıyorum hocam
Evet evet threadripperler baya iyi intelden suan

Çünkü intel boşa masraf kardeşim ve artık amd'nin gerisinde kalıyor 10 kişi'den 7'si amd kullanıyor amd sistemi satması da kolay işlemci değişmesi de

Bu fanboyluk değil parayı doğru harcama daha çok. Amd uzun ömürlü bir soket tipinde devam ediyor. Bu sayede anakart değiştirmeden işlemciyi değiştirebiliyorsun. Gereksiz uğraşmana gerek kalmıyor. İntel ne zaman soket değiştiricek belli olmuyor. Belki 2 nesil aynı soketle devam ediyorlar belki de her sene soket değiştiriyorlar. Ayrıca intel işlemciler daha fazla güç çektiğinden dolayı soğutması da daha zor oluyor. Fanboyluk yapan da var ama genellikle daha uzun ömürlü olduğundan öneren de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,831
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri