Jelibonbon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 237
sağ olun hocam pzt hallederler sizinkini. ben bugün beklemiyordum akşam aradılar vallaHadi hayırlı olsun hocam.
Bir ben kaldım galiba :d.
sağ olun hocam pzt hallederler sizinkini. ben bugün beklemiyordum akşam aradılar vallaHadi hayırlı olsun hocam.
Bir ben kaldım galiba :d.
Woofer sökmeleri garip olmuş oradan değil kabin titriyor araya 3 pad kafi geliyor. O yüzde 5 gideremezsin plastik olduğundan.@Zalımo @somoncum @Perfectshot06 @Discrew hocam bugün geldiler sorun %95 düzeldi. Sub kısmını da söktüler değişik custom bir build yaptılar benimkini
Starboy klibi önce:
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.vocaroo.com
Starboy klibi sonra:
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
50Hz önce:
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.vocaroo.com
50Hz sonra:
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Bahsettiğim %5 lik kısım da bu, starboy klibinin devamında eskisi kadar olmasa da hala ufak bir titreşim var. Arka planda kaybolan bir ses gibi fakat dikkat ederseniz fark ediliyor. @Discrew hocamın dediği gibi bazı basslarda sorun az da olsa devam ediyor olabilir. İleride belki soundbar alır ya da kafam atarsa o kapak kısmını çıkarırım direkt. Televizyon duvarda asılı bu arada onu belirteyim.
Woofer altına koydukları padler pek işlevi yok gibi çünkü değmiyor görünüyor@Zalımo @somoncum @Perfectshot06 @Discrew hocam bugün geldiler sorun %95 düzeldi. Sub kısmını da söktüler değişik custom bir build yaptılar benimkini
Starboy klibi önce:
Starboy klibi sonra:
50Hz önce:
50Hz sonra:
Bahsettiğim %5 lik kısım da bu, starboy klibinin devamında eskisi kadar olmasa da hala ufak bir titreşim var. Arka planda kaybolan bir ses gibi fakat dikkat ederseniz fark ediliyor. @Discrew hocamın dediği gibi bazı basslarda sorun az da olsa devam ediyor olabilir. İleride belki soundbar alır ya da kafam atarsa o kapak kısmını çıkarırım direkt. Televizyon duvarda asılı bu arada onu belirteyim.
valla bilmiyorum hocam faydası olmayabilir ama zararı yok gibi custom garip bir şey olduWoofer altına koydukları padler pek işlevi yok gibi çünkü değmiyor görünüyor![]()
Amazon prime problemi bu hocam.Dostlar prime dan film açtığımda fotodaki gibi ekranı kaplamıyor ekranı kaplamak için bi ayar var mı prime da bilen var mı kurcaladım ama bulamadım
TV web tarayicisi browseHere kullanıyorum. Tavsiye ederim.Google crome falan nasil acacagiz arkadaslar. Yüklü gorunuyor ama yok ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon yokmusta. Nasil tarayici kurariz onereceginiz uygulamta varmi
Test için servisin ilk kurması lazım değilmi hocam birde hangi test yapmalıyımTest etmen lazım eğer titreşim tespit edersen kayıt açtırman lazım.
Servis kurduğunda yapsak olmazmı evdeyken birde genel merkez numarası mı arayacağım yada İnternetten bulup mu next sitesinden?Evet kurulumu yapmaları lazım 50hz bass test, weekend starboy