❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

@Zalımo @somoncum @Perfectshot06 @Discrew hocam bugün geldiler sorun %95 düzeldi. Sub kısmını da söktüler değişik custom bir build yaptılar benimkini :D

Starboy klibi önce:

Starboy klibi sonra:

50Hz önce:

50Hz sonra:

Bahsettiğim %5 lik kısım da bu, starboy klibinin devamında eskisi kadar olmasa da hala ufak bir titreşim var. Arka planda kaybolan bir ses gibi fakat dikkat ederseniz fark ediliyor. @Discrew hocamın dediği gibi bazı basslarda sorun az da olsa devam ediyor olabilir. İleride belki soundbar alır ya da kafam atarsa o kapak kısmını çıkarırım direkt :D. Televizyon duvarda asılı bu arada onu belirteyim.

Woofer sökmeleri garip olmuş oradan değil kabin titriyor araya 3 pad kafi geliyor. O yüzde 5 gideremezsin plastik olduğundan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Zalımo @somoncum @Perfectshot06 @Discrew hocam bugün geldiler sorun %95 düzeldi. Sub kısmını da söktüler değişik custom bir build yaptılar benimkini :D

Starboy klibi önce:

Starboy klibi sonra:

50Hz önce:

50Hz sonra:

Bahsettiğim %5 lik kısım da bu, starboy klibinin devamında eskisi kadar olmasa da hala ufak bir titreşim var. Arka planda kaybolan bir ses gibi fakat dikkat ederseniz fark ediliyor. @Discrew hocamın dediği gibi bazı basslarda sorun az da olsa devam ediyor olabilir. İleride belki soundbar alır ya da kafam atarsa o kapak kısmını çıkarırım direkt :D. Televizyon duvarda asılı bu arada onu belirteyim.

Woofer altına koydukları padler pek işlevi yok gibi çünkü değmiyor görünüyor 🤣

Son düzenleme:
Dostlar prime dan film açtığımda fotodaki gibi ekranı kaplamıyor ekranı kaplamak için bi ayar var mı prime da bilen var mı kurcaladım ama bulamadım

Ekler

• IMG_6465.webp
    IMG_6465.webp
    462.5 KB · Hit: 202
Dostlar prime dan film açtığımda fotodaki gibi ekranı kaplamıyor ekranı kaplamak için bi ayar var mı prime da bilen var mı kurcaladım ama bulamadım
Amazon prime problemi bu hocam.
Bazen gir çık yapınca düzeldiğini duymuştum.

Google crome falan nasil acacagiz arkadaslar. Yüklü gorunuyor ama yok ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon yokmusta. Nasil tarayici kurariz onereceginiz uygulama varmi

Arkadaşlar ankarada hangi servise kurulum yaptırdınız numarası varsa veya ismi yazarmısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,747
Üyeler
185,943
Son üye
Swerch
Geri