bayramcinar
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Nike int sitesinden ayakkabı almıştım en başta sıkmıyor du 1 2 saat giydim dışarda sonra okcesi vurmaya başladı altını silip iade edebilirmiyim acaba 30 gün iade hakkı var
Teşekkürler böyle bir şey yaşadınız miEdersin sorun olmaz. İyice temizle yeter.
Nike'da 30 gün kullandıktan sonra iade hakkın var. Kirli bile iade alıyorlar.Nike int sitesinden ayakkabı almıştım en başta sıkmıyor du 1 2 saat giydim dışarda sonra okcesi vurmaya başladı altını silip iade edebilirmiyim acaba 30 gün iade hakkı var
Anladım teşekkürler iade politikasında kullanılmamış ve yıkanmamış yazıyor da onun için söyledimYaşamaya gerek yok ürününe zarar vermediğin sürece iade edebilirsin. Hollandaya geri gitmeyecek iade için TR'de bir adrese göndereceksin orada onaylanır iaden.
Nike'da 30 gün kullandıktan sonra iade hakkın var. Kirli bile iade alıyorlar.
Anladım teşekkürler iade politikasında kullanılmamış ve yıkanmamış yazıyor da onun için söyledim
Kullanılmamış diyor hocam o aklımı karıştırdı
Bak orada diyor ki kullandiysan 30 güne kadar iade edebilirsin. Ama hiç kullanmadiysan 30 günü geçse bile iade edebilirsin.Kullanılmamış diyor hocam o aklımı karıştırdı
Hee valla hiç dikkatli okumamisim teşekkürlerBak orada diyor ki kullandiysan 30 güne kadar iade edebilirsin. Ama hiç kullanmadiysan 30 günü geçse bile iade edebilirsin.