Yardım O11 Vision Compact Kasaya Hangi Fanları Almalıyım ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,189
Lian Li Vision Compact Kasaya Hangi Fanları Almalıyım sizce normalde lian li fanları tercih edecektim ama gerçekten aşırı pahalılar en az 6 tane fan ve 6 bin lira yapıyor nerdeyse lütfen çakma fan veya rampage önermeyin arctic düşünüyorum bi yandan veya corsair hem daha ucuza gelir ama bilemedim paraya kıyıp lian li mi alsam lian li yazılımı da biraz sorunlu deniyor

elde etmek istediğim görüntü şöyle

Ekler

• IMG_0134.webp
    IMG_0134.webp
    64.4 KB · Hit: 40
Arctic'in reverse fanı yok çirkin görünür. Corsair'ın da ülkemizde yoktu galiba. Görüntü için akvaryum kasa alıp düz fan takmanın bir mantığı yok bütün görüntüyü batırıyor çünkü.

Arctic'in reverse fanı yok çirkin görünür. Corsair'ın da ülkemizde yoktu galiba. Görüntü için akvaryum kasa alıp düz fan takmanın bir mantığı yok bütün görüntüyü batırıyor çünkü.
o zaman gaming gecesinden lian li fan bakacağım hocam sistemi önce toplayayım 3 tane yedekte nzxt fanım var rgb'siz onları takarım kısa süreliğine fanları sonra alırım sizce üst tarafı cam mı kullanayım bilemedim sıcaklıklara baktım inceledim çok fark yok mesh kapakla ama sıvı soğutma dikey kullanmak ömrünü kısaltır mı ?

o zaman gaming gecesinden lian li fan bakacağım hocam sistemi önce toplayayım 3 tane yedekte nzxt fanım var rgb'siz onları takarım kısa süreliğine fanları sonra alırım sizce üst tarafı cam mı kullanayım bilemedim sıcaklıklara baktım inceledim çok fark yok mesh kapakla ama sıvı soğutma dikey kullanmak ömrünü kısaltır mı ?
Ben Dragos LS300 Reverse aldım dörtlü paket. Beklentimin üzerinde çıktı öyle diyeyim. Sıvı soğutmanın en doğru yeri üst üst taraftır.

Ben Dragos LS300 Reverse aldım dörtlü paket. Beklentimin üzerinde çıktı öyle diyeyim. Sıvı soğutmanın en doğru yeri üst üst taraftır.
o zaman cam panel kullanmayayım hiç zaten böyle bile görüntüsü çok iyi valla iyi ki h6 flow almamışım bu kasa bambaşka duruyor stok bekleseydim hiç alamayacaktım hocam fotoğraf atabilme şansınız var mı sizinki nasıl duruyor

Lian Li Vision Compact Kasaya Hangi Fanları Almalıyım sizce normalde lian li fanları tercih edecektim ama gerçekten aşırı pahalılar en az 6 tane fan ve 6 bin lira yapıyor nerdeyse lütfen çakma fan veya rampage önermeyin arctic düşünüyorum bi yandan veya corsair hem daha ucuza gelir ama bilemedim paraya kıyıp lian li mi alsam lian li yazılımı da biraz sorunlu deniyor

elde etmek istediğim görüntü şöyle
Yani biraz ucuz olsun istiyorsanız Thermalright fanlar var gaming gen de

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yani biraz ucuz olsun istiyorsanız Thermalright fanlar var gaming gen de
evet thermalright fanları çok iyi önceki nzxt h5 flow 2023 kasamda onları kullanıyordum ama onların çok büyük eksisi var papatya dizilimden dolayı acayip bir kablo karmaşası oluyor lian li isteme sebebim aslında modüler yapısı yani modüler fan olsun istiyorum kabloları en aza indirmek için

2000 RPM, 58 CFM görünüyor doğru ürüne bakıyorsam az değil mi? Birde 3 pinli görünüyorlar.
1759227743895.webp

Bende bunu tavsiye edebilirim.
1500 RPM hızında 66.17 CFM bu kasa fanı. Beyaz olanını kullanıyorum, sessiz ve serin tutuyor.

2000 RPM, 58 CFM görünüyor doğru ürüne bakıyorsam az değil mi? Birde 3 pinli görünüyorlar.Alıntıyı görüntüle

1500 RPM hızında 66.17 CFM, bu kasa fanı. Beyaz olanını kullanıyorum bende, sessiz ve serin tutuyor.
Epey bilgileri yanlış. Belki reverse olan farklıdır. 4 pin PWM bağlantısı var, 3 pin ARGB. Kontrolcü de çıkıyor zaten kontrolcü almaya kalksan 400-500 TL istiyorlar artık. Hatta bunların kendi sitesindeki bilgileri de yanlış.

2000 RPM, 58 CFM görünüyor doğru ürüne bakıyorsam az değil mi? Birde 3 pinli görünüyorlar.Alıntıyı görüntüle

1500 RPM hızında 66.17 CFM bu kasa fanı. Beyaz olanını kullanıyorum, sessiz ve serin tutuyor.
evet bunları alsam 2 paket çok ucuza halletmiş oluyorum hem thermalright fanları baya iyi ama sanırım reverse fan yok thermalrightta

Destekliyorsa 140 mm al

Geri